DESPRE COMPANIA & PRODUSELE 4LIFE RESEARCH

Compania 4Life Research, ofera o serie de produse unice in lume, care ne ajuta sa avem un sistem imunitar puternic si inteligent, capabil sa recunoasca orice tip de intrus care incearca sa intre in organismul nostru si sa ne afecteze imunitatea.
Cu Factorii de transfer impreuna cu alte suplimente alimentare, se poate obtine o imbunatatire a sistemului imunitar cu 437%, ceea ce ajuta organismul sa se lupte cu bolile din organism.
Efectele factorilor de transfer au fost studiate de mai multe institute de cercetare din lume. Pprodusele 4Life conduc la o imbunatatire serioasa a starii de sanatate,asa cum au dovedit-o cercetarile si experimentele facute, despre care puteti afla in cuprinsul site-lui.
Cu 4Life Transfer Factor dvs-tra aveti posibilitatea sa ajuti la intarirea sistemului imunitar al familiei, sa creșteti activitatea celulelor pentru un raspuns imun echilibrat.  4Life Transfer Factor si Transfer Factor Plus vine, după aproape 50 de ani de cercetare clinică în știința de a intelege modul de transfer al informatiei imunitare la vlăstar la forme de viață avansate (cum ar fi ființe umane).  Secretul din spatele acestei imunitati avansate sunt factorii de transfer, o colecție complexă de molecule gasite in colostru (un tip special de nutrienti-plus-factor de transfer produs din laptele de mama in perioada finala a sarcinii si perioada imediat urmatoare după naștere).  Moleculele care alcatuiesc Transfer Factor acționează ca mesageri avansati pentru agenți ai sistemului imunitar, cum ar fi celule NK (celule ucigase), astfel încât aceștia să știe când să intre în acțiune, și când să se odihnească. Acest comportament celular avansat întărește sistemul imunitar si creste activitatea celulelor pentru un răspuns imun echilibrat.
Produsele 4Life nu sunt medicamente, sunt definite ca Suplimente Alimentare, potrivit normelor FDA (Food and Drug Administration). Daca sunteti bolnav trebuie sa va consultati cu medicul. 
Produsele 4Life  nu au contraindicatii. Ele sunt compatibile cu tratamentele medicale. Produsele sunt adecvate pentru orice varsta si se pot solicita la distribuitorii autorizati.
                                        CE  SPUNE LUMEA MEDICALA DESPRE  FACTORII DE TRANSFER 
- Prezentare 4 Life Research http://docdro.id/f5BJcK0
Studii ale Ministerului Sanatatii din Rusia privind factorii de transfer http://docdro.id/MybxHBf
- Alte referinte despre factorii de transfer:  (accesati fiecare icoana / poza, de mai jos)                     
  4Life are produse înregistrate în P.D.R (Cartea de referință a medicilor amricani, reactualizata anual) - traducere in romana http://docdro.id/I7eji65
  PDR (agenda de spitale si clinici din SUA), include 4life Transfer Factor.
  Revista Inc. 500 a clasificat 4Life pe locul 15, dintre cele mai dezvoltate companii din SUA, din anul 2003, cu o creștere economică de 6109% în primi 5 ani 
Academia Rusa de Stiinte Medicale, au realizat studii stiintifice si ca rezultat au decis aprobarea utilizarii Factorilor de Transfer in toate spitalele din Rusia: 
   1. Web Biblioteca Nationala de Medicina din SUA. Studiu stiintific realizat cu 20 de persoane cu cancer.
  2. Revista Discovery Salud n° 76: Explicatia incepe concret de la "COLOSTRU"
  Biblioteca Nationala de Medicina din SUA: opt pagini cu diferite studii in diferite boli despre Transfer Factor.
  Societatea Internationala de Factori de Transfer: In pagina web a acestei societati se gasesc rezumatele celui de-al X-lea si al XI-lea Simpozion International (Bolonia, Italia 1955) 
  Prestigioasa revista de medicina alternativa TOTAL HEALTH: valideaza si sprijina eficacitatea Factorilor de Transfer si actiunea lor promitatoare impotriva gripei aviare.
  Dezvaluiri medicale ale doctorilor profesionisti despre Factorii de Transfer.
  Comp. 4Life, locul 3 in clasamentul de Management al Companiilor.
  Informatii noi despre 4Life 
- Invitatie in 4Life http://docdro.id/tx9Q8Th
- Compania 4Life, scurta descriere http://docdro.id/0gbksPl
- Catalogul 4Life http://docdro.id/kJc170R
- Prezentarea proiectului http://docdro.id/r2xCYt5
- Prezentare produse 4Life http://docdro.id/fYC7I1A
- Afectiuni / Produse recomandate http://docdro.id/pEfrUd1
- Site Companie www.4life.com/, ID 8850993   
- Ghidul succesului in 4Life http://docdro.id/lmbWq5U
Ultima stire despre compania 4Life este aceea ca a devenit membra a United Natural Products Alliance (UNPA), inca o dovada ca efortul si calitatea produselor castiga recunostiinta din partea tuturor.
Folositi avantajul uimitoarei puteri a Factorilor de transfer chiar astazi, Incearcati 4Life !
Vreti sa dobandesti independenta financiara ? 
Vrei sa schimbi alte vieti si din punct de vedere al sanatatii, dar  si din punct de vedere financiar ? 
Viniti in echipa 4Life. Noi va ajutam sa fiti un distribuitor sau un formator de retea.
Site inscriere / Join Now www.4life.com/8850993
Distrib. ind. MARCU G., mail: factoridetransfer@gmail.com, Fb/Skype: MarcuStGheorghe, 0745.032640