CE AU RELEVAT STUDIILE CLINICE


Efectele factorilor de transfer de au Fost studiate de mai MULTE Institutul de Cercetare DIN Lume.
Au Fost realizate mai MULTE Studii, in diferite locatii, fiecare în Parte ajungand la aceeasi concluzie.
1. PRIMUL DINTRE Studii un Fost realizat de INSTITUTUL DE MEDICINA LONGEVIDAD DIN CALIFORNIA (Jeunesse Inc, www.peoplegrowers.com / jeunesse.htm ), recunoscut independenta laborator ONU a scris investigatii si profesionalism in medicina si capacitatea ingredientelor a scris o intari SISTEMUL imunitare.
Formulele clasice de Transfer Factor ™ si Transfer Factor Plus ™ 4Life au Fost testamentară în CEEA CE PRIVESTE capacitatea acestora de o activitatea celulelor mari NK (Natural Killer) a scris o elimina celulele canceroase vii. Specialistii au folosit Celule mononucleare sanguine Periferice (CMSP) de la Voluntari Umani.
Graficul de mai Jos corespunde acestui Studiu, in cadrul caruia sa examinat capacitatea de 196 Produse de un marii eficacitatea raspunsului imunitare, demonstrand ca 4Life Factorul Este de Transfer intre 10 si 20 de Ori mai eficace Decat concurentii sai DIN Piata actuala, cunoscuti SAU descrisi in literatura de specialitate Medicala. S-au folosit TF de la vaca si Gaini, combinand cu speranta ca va rezulta ne SINERGIC Efect Pozitiv, ce se VA obtine fara dubiu ne NICI. Formula avansata de TF ca si formula avansata de TF-PLUS, amandoua PREZINTA ne produs brevetat ȘTIINȚIFIC denumit Factorul E-XF. Dezvoltat în exclusivitate de 4Life folosind Tehnologia brevetata. Factorul E-XF sunt la origine doi factori, proportionat Efect ne combinat si imbunatatit de TF proveniti de la colastru bovin si galbenusul oului de gaina. Cercetarile au demonstrat efectele cca Dezvoltarii imunitare al acestui component TF sunt mai eficace, Decat efectele Individuale ale colastrului bovin si a oului de gaina. În efortul de a demonstrative puterea formulei Avansate un TF de 4Life, cercetatorii Calvin McCausland, Ph.D. si Emma Oganova, au proiectat ONU Studiu a scris promovarea activitatii celulelor NK.
Rezultatele testelor de demonstrat au cca Transfer Factor ™ 4Life a marit activitatea celulelor NK in proportie de 103% fata de raspunsul imunitare Suplimente normale fara. De Doua Ori mai Mai Mult Decat ORICE alt produs testat. Studiul deasemenea a demonstrat cca Transfer Factor Plus ™ a marit activitatea celulelor NK la 437%, fata de raspunsul imunitare Suplimente normale fara, aproximativ de Cinci Ori mai mare Decat Actiunea ALTOR Produse investiga. Aceste Suplimente ALIMENTARE fac Parte Dintr-o medicina alternativa.
PRODUSELE FACTOR DE TRANSFER ALE 4LIFE incluse respectiv IN CARTEA DE REFERINTA PDR
Produsele Factor de Transfer ale 4Life, sunt incluse respectiv în Cartea de referinta Medicala "Physicians 'Desk Reference", PDR, DIN ANUL 2002 a scris medicamente Naturale disponibile fara reteta Medicala. Sandy, Utah (14 iunie 2005). For al treilea un consecutiv, produsele Factror de Transfer 4Life au Fost incluse respectiv în Cartea de referinta Medicala Medicii 'Desk Reference in ANUL 2005 a scris medicamente fara reteta si integratori alimentari. Medicii s-au bazat pe indrumarul PDR, pasă de 58 de ani ofera informatiile Cele mai recente asupra medicamentelor fara reteta si o integratorilor alimentari. Actualmente Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at indrumar PDR e CONSIDERA indrumarul standard de de integratori din pretul Medici si poate fi gasit Practic in orisice cabinetul medical, spital si farmacie DIN SUA. Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at indrumar Este accesibil TUTUROR, oferind accesul la o Lista de medicamente fara reteta si de integratori alimentari, CEEA CE constituie o alegere SIGURA si adecvata. PART neplacuta a acestui indrumator Este ca Nu publica rezultatele investigatiilor facute, ci fiecare produs se continua Informatii asupra valorii relevate si Studii clinice realizate din pretul ACEL produs. Lista indrumarului PDR pe ANUL 2005 sunt produsul cel mai recent de 4Life, anume 4Life Factor de Transfer Rio Vida in Familia Completa de 13 Produse diferite de 4Life Factori de Transfer. Aceste Produse sunt inconjurate de ONU amplu Spectru de Tehnologie mereu mai sofisticata si o Stiinta mereu avansata, cuprinzind descoperirea galbenusului de ou, cca o Sursa Noua un factorului de transfer obtinind ONU aceasta brevet a scris, dezvoltarea tehnologiei al Factor orientat da Transfer, Cresterea functiuni linfocitelor citolitici naturali (NK), de la 283 la 437 de NOMINAL si stabilizarea acestor molecule mesagere intrun preparat CE SE bea. Includerea un 4Life in indrumarul PDR chiar si in 2008, AJUTĂ la stabilirea pozitiei de vanzare de lider in dezvoltarea, producerea si Distributia produselor de sprijin imunitare de Baza ai Factorilor de Transfer. Dat fiind faptul cca mai multe medici cca si clienti recunosc eficacitatea si ajutorul produselor Factorului de Transfer 4Life, aceasta ofera o expansiune nationala si internationala ce se transformare FOARTE Repede Intr-ne dat de FAPT relevant.
Brevetul 4.816.563, primit un al doilea a scris metoda de extragere al coraslei bovine, breveteaza extragerea rafinata de Factorul de Transfer. Rezultatul? O singura capsula de 4Life Factor de Transfer Este echivalentul a 35 capsule de corasla Bovina Nu rafinata. ACEST prelucrarea elimina si eventualele reactii alergice a acelor persons ce sunt sensibile la Lapte de vaca.
Brevetul 6.468.534, cel de-al doilea, asigura DREPTUL la extragerea DIN galbenusul de ou. Sa Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Brevet VA permite intregii game de produse Momentan 4Life Targed Factor de Transfer Confere o abilitate imunologica FOARTE dezvoltata, fiind proiectata in special a scris rezolvarea de necesitati SPECIFICE ale Corpului Uman. Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at brevet confera 4Life Targed Factor de Transfer o crestere a functiunilor imunitare, ajungind la necesitati SPECIFICE sistemului cardiovascular, al sistemului digestiv, al sistemului endocrin si un Altora.
Brevetul 6.866.868 Este cel mai relevant. Este PRIMUL DINTRE TOATE obtinute de 4Life ce au rolul de conducere DINTRE Alte compani de Factori de Transfer. 4Life Este Compania ce a creat SINERGIA DINTRE sursele Factorilor de Transfer, reusind sa breveteze procedeul ce combinație Factorii de Transfer al coraslei de la vaca cu cel al galbenusului de ou de la gaina in aceleasi produs. Acesta inseamna ca indiferent DACA Alte compani Incearca sa descopere formulele noastre secrete, Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at brevet le opreste intr-o proclamare cca si EI au ajuns la aceleasi REZULTATE folosind aceleasi tehnologii cu aceleasi Surse de Produse. 4LIFE Este unica companii de îngrijire poate declarația aceasta descoperire.
Dupa ce ani de Zile a pacientilor spus cca chimioterapia Este singura Cale a scris o incerca (Cuvantul Cheie ea incerca!) Sa se elimine cancerul, John Hopkins sa hotarat sa prezinte si Calea alternativa de Tratament a maladiei.
2. Al doi-lea Studiu , de aceasta date Facut de la ACADEMIA MEDICALA DE Stiinte Rusa , a relevat si o eficacitatea standard Aprobat in raspunsul celulelor imunitare ale NK, datorata administrarii de 4Life Factori de Transfer Formula avansata si 4LifeFactori de Transfer Plus Formula avansata de la 283% la 437% respectiv, (Studiu Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at VA determinare reactia normala ale celulelor NK a scris combaterea cancerului fara ajutorul unui niciunui stimul si dupa reactia acelorasi Celule în decursul a 48 ore succesive de la administrarea de Factori de Transfer 4Life). Ca urmare Ministerul de Sanatate DIN Rusia un standard Aprobat folosirea de Factori de Transfer de 4LIFE în Spitale si clinici din toata tara . Este PRIMUL produs nutritiv Aprobat de Doctori în spitalele Din Rusia, în Istoria acestei Tari. 4Life Factori de Transfer reactioneaza in Doua Moduri în SISTEMUL imunitare, unul dand inteligenta IAR Altul dand FORTA, si nutrind dezvoltand bine Cu functia sa. Rezultatele zecilor de dovezi clinice si Doua Studii expérimentale cu Produse Factor de Transfer de 4Life au Fost consemnate în Documentul Metodologic de îngrijire apoi un Fost Aprobat de Ministerul Sanatatii DIN Rusia, ce permite ACUM Medicilor sa recomande pacientilor aceste Produse.
ACUM, principalele Moduri de imunoterapie activa, Nu specificațiile Doar folosirea de conductori de interferoni, stimulatori ai, activitatii macrofage, limfocite B si T, ci si interferoni naturali si Recombinate cu efecte Antivirale si imunomodulatori si regulatorii endogeni de reactii imunitare precum interleukina si Alte citokine.
Folosirea de imunomodulatori naturali endogeni nespecificati, deschide noi perspective de imuno-Reabilitare în diverse Boli Infectioase si somatice. În general, administrarea familiilor de citokine Este cauza pronuntata a efectelor proinflamatorii ce conductoare la o intensificare de reactii ce sunt deja hiperimflamatorice. În Opinia Noastra folosirea Factorilor de Transfer, VA deschide oportunitatea unei generatii noi si UNICE de imunomodulatori derivati ​​DIN colastru bovin, ce Este FOARTE promitatoare in controlul acestei Probleme. Datele expérimentale si rezultatele studiilor desfasurate in diferite clinici ale acestei Tari au demonstrat efectele imunomodulatorilor în forma orala ale Factor de transfer în diverse infectioase Boli, parazitare si somatice.
De cadru cu rezultatele acestor Studii TF Practic produc Acelasi Efect imunomodulator cca si foarte folositii interferoni, citokini si Alti imunomodulatori. De altfel, folosirea pe Cale Bucala de TF minimalizeaza reactiile adverse, ADUC efecte imunomodulatori OPTIME si AJUTĂ la scurtarea timpilor de terapie AI imunoreabilitarii.
TF si TF-PLUS pus deosebite efecte imunocorectoare si sunt utili for eficacitatea Lor Terapeutica si profilactica în diverse Forme de patologie infectioase si somatice ce sunt insotite de tulburari si nefunctionare corespunzatoare a sistemului imunitare.
MINISTERUL FEDERATIEI RUSE DE SANATATE SI DEZVOLTARE SOCIALA a scris un aproba aceste medicamente pe Piata Lor un Facut ONU Studiu Despre factorii de transfer, în interval de Cativa ani.
În 2004, un Fost Realizat raportul final. Aveti aici version tradusa in romana.