TRANSFER FACTOR RECALL

TRANSFER FACTOR RECALL, PRET 48,00€
Transfer Factor Recall este dezvoltat pentru a oferi creierului stimulentul necesar. Contine formula brevetata si creata in mod special pentru creier, formula exclusiva Transfer Factor pentru sprijinul superior al sistemului imunitar, precum si alte ingrediente care au demonstrat influenta lor in acuitatea mentala. In acelasi timp protejeaza impotriva atacurilor bacteriene si virusilor care cauzeaza inflamatii neurologice.
- imbunatateste circulatia cerebrala;
- imbunatateste aportul de oxigen al creierului;
- repara neuronii deteriorati;
- creste agilitatea mentala constanta si vigilenta;
- accident vascular cerebral (combinat cu BCV/Cardio);
- dementa;
- anevrisme.
- sprijin imunologic al sistemului nervos central si periferic;
- promoveaza sanatatea generala a creierului;
- sustine starea de sanatate a neuronilor;
- imbunatateste memoria si capacitatea de invatare;
Utilizare: Adulti - 2 capsule pe zi
Copii: 1-2 capsule pe zi
Prezentare: Flacon ( 90 capsule )
Ingrediente: Targeted Transfer Factor (un extract de propriu patentat care contine Transfer Factor din galbenus de ou), amestec propriu (fosfatidilserina, extract de balsam de lamaie, extract din frunze de bacopa monnieri, glicerofosfocolina, N- acetil L- tirozina, N- acetil L- cisteina, extract de plante medicinale huperzia serrata, extract de frunze de ginkgo biloba, extract de saschiu (vinca minor), magneziu.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

TRANSFER FACTOR BELLE VIE

TRANSFER FACTOR BELLE VIE, PRET 48,00€
Transfer Factor Belle Vie cu caracteristici specifice Transfer Factor ® consolideaza in mod natural sistemul imunitar pentru a promova cresterea celulelor sanatoase. Include un amestec de antioxidanti pe baza de plante, fitoestrogeni, indoli și calciu d-glucarat pentru a ajuta procesul de detoxifiere a organismului. Protejeaza sanatatea sistemului reproductiv feminin si asigura protectie antioxidanta.
- Energie si vitalitate;
- Cancer de col uterin si de san;
- Disfunctii hormonale;
- Uterus Myomatous;
- Chisturi ovariene;
- Endometrioza;
- Crampe menstruale;
- Perioadele menstruale neregulate;
- Lipsa de ovulatie;
- Noduli mamari;
- Opreste imbatranirea sistemului ginecologic si mamar;
- Frigiditate;
- Menopauza;
Utilizare: 2 capsule pe zi.
Prezentare: Flacon (60 capsule)
Contine: Targeted Transfer Factor, amestec brevetat de fitoestrogeni (extract de isoflavone de kudzu, extract de isoflavone de trifoi rosu, extract de flax lignan), amestec de legume crucifere (brocoli, varza, gulie, napii, indol 3-carbinol, DIM, ascorbigeni si alti indoli dietetici), extract de ceai verde, calciu D-glucanate, extract de seminte de struguri, ulei de cuisoare, gelatina, glicerina si apa.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

TRANSFER FACTOR GLUCOACH

TRANSFER FACTOR GLUCOACH, PRET 53,00€
Acest produs mentine echilibrul optim de glucoza al sistemului endocrin si metabolic, insulina fiind un hormon necesar pentru a converti zaharul, amidonul si alte alimente in energie care sustin viata. 
- Circulatie;
- Potenta sexuala;
- Pancreatita;
- Diabet;
- Sprijina sanatatea sistemului endocrin si metabolic;
- Ajuta la producerea si utilizarea insulinei in mod corespunzator;
- Ofera suport antioxidant;
- Glaucom;
Utilizare: 1 capsula pe zi
Prezentare: Flacon (120 capsule) 
Contine: crom (nicotinat), Targeted Transfer Factor, ginseng corean, acid alfa lipoic, vanadiu, pterocarpus marsupium, seminte de schinduf, momordica charantia, gymnema salbatic.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

TRANSFER FACTOR MALEPRO

TRANSFER FACTOR MALEPRO, PRET 48,00€
4Life Transfer Factor MalePro functioneaza prin promovarea functiei de reproducere si a sistemului urinar. Acesta combina avantajele de sustinere a sistemului imunitar prin tehnologia specifica Transfer Factor cu saw palmetto, pygeum, licopen, izoflavone, zinc, seleniu, ierburi si antioxidanti. 
- sterilitate masculina;
- impotenta sexuala;
- cancer;
- mentine echilibrul hormonilor masculini;
- promoveaza o functie urinara sanatoasa;
- sprijina sistemul de reproducere masculin;
- protectie esentiala cu ajutorul antioxidantilor;
Utilizare: 1 gel moale pe zi
Prezentare: Flacon (90 geluri moi)
Ingrediente: zinc (sub forma de oxid de zinc chelat de aminoacizi), seleniu (ca l-selenometionina), Targeted Transfer Factor (un extract patentat care contine Transfer Factor specific din colostru de vaca si galbenus de ou), saw palmetto (extract de fructe), licopenul, extract de radacina de kudzu (pueraria lobata), extract de broccoli din intreaga planta (brassica oleracea), pygeum (pygeum africanum), extract de fasole de soia, de calciu D-clucarate, extract de urzica. 
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

TRANSFER FACTOR GLUTAMINE PRIME

TRANSFER FACTOR GLUTAMINE PRIME, PRET 35,00€
NanoFactor Glutamine Prime ofera o sursa suplimentara pentru sprijinul celulelor imune, in special in conditii de stres extrem. Glutamina este un aminoacid care serveste ca principala sursa de energie a celulelor imune ce este consumata in mod constant de catre sistemul imunitar, dar rezerva poate fi secata de excesul de stres cotidian, exercitii, antrenamente sportive, sau lupta impotriva mai multor probleme de sanatate. Glutamine Prime este formulat cu glutamina pentru a optimiza functiile celulelor sistemului imunitar incluzand de asemenea glutationul, un important antioxidant care ajuta la protejarea celulelor de oxidarea cauzata de radicalii liberi. Glutamine Prime completeaza excelent linia de produse Transfer Factor de la 4Life.
- stimuleaza productia glutationului, un antioxidant puternic produs de organism;
- pentru un sistem imunitar mai eficient in conditii de stres;
- furnizeaza energie pentru celulele sistemului imunitar prin glutamina;
- imbunatateste comunicarea intre celulele imune datorita extractului exclusivist NanoFactor de la 4Life;
Utilizare: 4 capsule pe zi (2 dimineata, 2 dupa-amiaza)
Prezentare: Flacon (120 capsule)
Ingrediente: L- Glutamina, L- arginina, N- acetil L- cisteina, acid lipoic, L- alanil, NanoFactor un concentrat propriu de nanofiltrati din colostru bovin, capsula de gelatina, celuloza microcristalina si acid stearic.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

TRANSFER FACTOR RENUVO

TRANSFER FACTOR RENUVO, PRET 50,00€
4Life Transfer Factor Renuvo ™ este formulat pentru a mentine corpul in echilibru. Fie ca este vorba de exercitii fizice, munca, insomnii, obiceiuri alimentare nesanatoase, stresul cotidian sau expunerea la mediul inconjurator cum ar fi transportul aerian sau poluare, viata este plina de provocari care pot dezechilibra organismul. 4Life Transfer Factor Renuvo ajuta la neutralizarea daunelor fiziologice si a semnelor de imbatranire care vin cu traiul in lumea moderna prin livrarea de componente ce sprijina sistemul imunitar si sistemele specifice corpului cu plante adaptogene vizate. *
In mod normal, inflamatia este un raspuns natural al atacului asupra unei celule. Cu toate acestea, cu un raspuns necorespunzator sau netinut sub control, o inflamarea poate deveni problematica. Imbatranire avansata, ingrasarea, pierderea masei musculare, functia cognitiva si sexuala slaba si altele au fost asociate cu inflamatiile. 4Life Transfer Factor Renuvo este formulat stiintific pentru a ajuta organismul dumneavoastra sa-si revina mai repede din tot ce ar putea sa il dezechilibreze.
Secretul 4Life Transfer Factor Renuvo este reducerea pe cale naturala a raspunsului inflamator cauzat de stresul ocazional in timp ce ajuta la crearea unui mediu mai eficient in care corpul sa se poata adapta cu vigoare acestui stres. Mai exact, 4Life Transfer Factor Renuvo a dovedit  reducerea in mod semnificativ a mediatoriilor proinflamatorii, TNF-alfa si cresterea enzimelor principale ale organismului responsabile pentru a ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi si de a creste capacitatea antioxidanta. *
Cu alte cuvinte, scopul 4Life Transfer Factor Renuvo este de a spori viteza de recuperare naturala a corpului. Acesta activeaza o capacitate imbunatatita a corpului de a se adapta la stres prin abordarea a cinci functii care pot sprijini sau perturba sistemul imunitar fiind zone critice in procesul de imbatranire: creier si starea de spirit, musculatura si energia, sanatatea sexuala si vitalitatea, functia suprarenala si recuperarea precum si mitocondriile si metabolismul.
Utilizare: Doua (2) capsule de doua ori pe zi, pe stomacul gol, cu 240 ml de apa.
Prezentare: Flacon (120 capsule)
Ingrediente: rhaponticum (carthamoides rhaponticum) - rubarba extract de radacina, schizandra (schizandra chinensis) - extract de fructe, gelatina, L-carnitina, ceai verde (camellia sinensis L kuntze) - extract de frunze, ashwagandha (withania somnifera L dunal) - extract de radacina, turmeric (curcuma longa L) - extract de radacina, troscot japonez (polygonum cuspidatum siebold et zucc.) - extract de radacina, colostru, piper negru (piper nigrum L) - extract de fructe, galbenus de ou, si agent antiaglomerant (dioxid de siliciu).
Contine lapte si oua.
Nu depasiti doza zilnica recomandata.
Suplimentele alimentare nu ar trebui sa substituie o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR.
* Aceste declaratii nu au fost evaluate de Food and Drug Administration. 
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

TRANSFER FACTOR VISTA

TRANSFER FACTOR VISTA, PRET 48,00€
4Life Transfer Factor Vista ofera sprijin directionat sanatatii ochilor, special creat pentru a beneficia de performate vizuale. Contine luteina, precum si ingrediente care sustin acuitatea vizuala si mentin sanatatea ochilor. Acesta ofera de asemenea Targeted Transfer Factor, Transfer Factor specific 4Life Tri-Factor Formula, pentru a sprijini sistemul imunitar.
- ajuta la pastrarea ochilor sanatosi;
- sustine vederea, ochii, sistemul imunitar;
- include ingrediente pentru a ajuta si proteja macula ochilor de la efectele excesive a luminei albastre sau oxidative a soarelui;
- sustine claritatea si acuitatea vizuala;
- sprijina capacitatea ochilor de a se adapta la diferite conditii de lumina;
Utilizare: 1 capsula pe zi
Prezentare: Flacon ( 60 capsule )
Ingrediente: agent de ingrosare (maltodextrina), stabilizator (hidroxipropil metilceluloza), luteina, L- ascorbic, colostru, tocoferil D- alfa, zeaxantina, astaxantin, gluconat de zinc, afine  extract de fructe (vaccinium myrtillus L), spirulina (spirulina turpin ex gomont, 1893 (spirulina platensis (Gomont) Geitler)) pulbere de alge, bioflavonoide citrice, galbenus de ou, apa, agent anticoagulant (acid stearic), coacaz negru  extract de fructe (ribes nigrum L), ginkgo  extract de frunze (ginkgo biloba L), mure extract de fructe (rubus fruticosus L), L- ascorbil 6- palmitat, retinol palmitat, beta- caroten si antioxidant (acid ascorbic). 
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

BURN

4Life transform BURN ™, Pret 48.00 €
Caracteristicile produsului:
- Supliment alimentar
- 80 CAPSULE
- Greutatea netă: 48,16 g
Ingrediente:
Citrus (extract de Citrus sinensis și Citrus aurantium) din fructe, extract de rădăcină Coleus forskohlii, extract de semințe de mango africană (Irvingia gabonensis) (Stearat de magneziu).
Indicatii:
Luați două (2) capsule zilnic cu 250 ml de lichid. Luați produsul cinci sau mai multe zile pe săptămână. Pentru cele mai bune rezultate, luați o oră înainte de antrenament.
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu reprezintă un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

RITE START

RITE START ™ Unisex Formula, Pret 55.00 €
Caracteristicile produsului:
- NET WT: 90,21 g (30 PACHETE x 3007,16 mg)
- Sursa de vitamine, minerale și acizi grași esențiali
- Produs alimentar cu formula Tri-Factor Formula™
Ingrediente:
Capsulă multiplă: Fosfatul triacic, agentul anti-agitare (celuloză microcristalină), gelatina, oxidul de magneziu, acidul ascorbic, agentul de umplutură (stearat de magneziu), biotina, sulfat feros, beta- caroten, niacinamidă, gluconat de cupru, ), Acetat de d-a-tocoferol, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, mononitrat de tiamină, colecalciferol, riboflavină, cianocobalamină și acid pteroilmonoglutamic.
4LIFE TRANSFER FACTOR ™ PLUS TRI-FACTOR ™ FORMULA CAPSULE: Forma Tri-Factor 4Life (din colostru (lapte) si galbenus de ou), hexazosfat inositol, extract de fasole din soia (Glycine max), stabilizator (gelatina), gluconat de zinc, Cordyceps sinensis , Drojdie de biscuiți, Agaricus blazeii, aloe (Aloe barbadensis), ovăz (extract de semințe Avena sativa, ciupercă maitake (Grifola frondosa), ciupercă Shiitake (Lentinus edodes), agent antiaglomerant (stearat de magneziu) Dioxid).
CAPSUL ANTIOXIDANT: Ceaiul verde (Camellia sinensis), bioflavonoidele de citrice, stabilizatorul (gelatina), acerola (Malpighia glabra), curcumina (Curcuma longa), agentul de umplutură celuloză microcristalină, struguri Vitis vinifera, pinus maritima - agent de colmatare (stearat de magneziu) și agent anti-aglomerant (dioxid de siliciu).
BIOEFA ™ SOFTGEL CAPSULE: ulei de pește, stabilizator (gelatină), ulei din semințe de in (Linum usitatissimum), agent de acoperire (glicerină), ulei de semințe de Borago officinalis, ulei de semințe de șofrănel (Carthamus tinctorius), apă și conservant extrage).
Indicatii:
Luați două pachete zilnic cu 240 ml de apă. Pentru cele mai bune rezultate, luați un pachet dimineața și un pachet seara.
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substituție pentru o dietă variată și echilibrată și pentru un stil de viață sănătos.
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.
Accesati "Postari mai vechi" (jos/dreapta), pentru a vedea si celelalte produse.

4LIFE FAMILY PACK

4LIFE FAMILY PACK, Pret 240 €
Pachetul 4LIFE FAMILY, este pentru sănătate și bunăstare pentru familie.
 este acum la îndemână, un sistem echilibrat pentru a completa un stil de viață activ și sănătos pentru familia ta. O gamă completă de produse exclusive și brevetate, formulate pentru a avea grijă de tine și pentru a te face să te simți bine în fiecare zi.
• Nutrastart ™ Vanilla - pentru prepararea de shake-uri delicioase cu vitamine și minerale adăugate.
• BioEFA ™  - acizi grași esențiali (omega 3 și omega 6).
• Riovida Stix ™  - pentru prepararea unei băuturi răcoritoare cu săruri antioxidante și minerale.
• Formula 4Life Transfer Factor ™ Plus Tri-Factor ™  - cu zinc, pentru a întări sistemul imunitar.
• Belle Vie ™  - formulat pentru bunăstarea femeilor.
• MalePro ™  - formulat pentru bunăstarea bărbaților: conține minerale care contribuie la menținerea nivelurilor normale de testosteron și a producției de spermă.
• Energia Go Stix ™ Berry  - cofeina, taurina și aminoacizii, pentru acele zile de 25 de ore.
• RiteStart ™ Unisex Formula  - pachete practice cu vitamine, minerale, acizi grași esențiali și antioxidanți.
Indicatii
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substituție pentru o dietă variată și echilibrată și pentru un stil de viață sănătos. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

PACHET accelerator de 30 de zile

PACHET accelerator de 30 de zile, Pret 270 €
1 - 4Life Transfer Factor ™ Glutamine Prime ™
1 - 4Life Transfer Factor ™ Renuvo ™
1 - 4LifeTransform Burn ™
1 - Energie Go Stix ™ Berry
1 - 4Life Transfer Factor ™ Tri-Factor ™ RioVida Stix ™
1 - Formula Fibro AMJ ™ Day-Time
1 - Ritestart ™ Unisex Formula
1 - Proteină PRO-TF ™
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

CHEWABLE / MASTICABLE

CHEWABLE  / MASTICABLE, Pret 42.00 €
Descriere:
O tabletă masticabilă de citrice de cea mai bună calitate pentru a echilibra și a susține răspunsul sistemului imunitar Suport primar: Sistem imunitar, Wellness de ansamblu
Caracteristici:
• Educa, imbunatateste si echilibreaza sistemul imunitar cu Tri-Factor Formula exclusiva *
• Oferă o opțiune excelentă pentru cei care preferă să nu înghită capsulele
• Are o aromă delicioasă de citrice
• Conține 4Life Transfer Factor® certificat pentru a vă ridica imunitatea I.Q.® *
Detalii:
Factor de transfer 4Life Chewable Tri-Factor Formula contine ingrediente produse de sistemul imunitar pentru sistemul imunitar. Acesta este alcătuit din molecule de mesager numite factori de transfer care ajută la educarea celulelor imunitare și sprijină capacitatea sistemului imunitar de a recunoaște mai eficient, de a răspunde și de a-și aminti potențialele amenințări la adresa sănătății. *
Certificat Halal, certificat Kosher
Certificat poza
La 4Life, ne-am angajat să susținem cele mai înalte standarde de calitate a produselor. Certificăm toate produsele 4Life Transfer Factor® și se va strădui întotdeauna să creeze produse de cea mai înaltă calitate și eficacitate. Ne angajăm să susținem proiectarea și fabricarea produselor pentru fiecare produs pe care îl vindem. Când achiziționați produsele 4Life Transfer Factor, puteți fi siguri că obțineți cele mai bune rezultate. De fapt, garantăm asta. Faceți clic aici pentru a vedea garanția pentru 4Life Transfer Factor.
Marturii:
"Factorii de transfer al factorilor de viață 4-Factor Tri-Factor au susținut în mare măsură calitatea vieții în casa mea. Am obișnuit să vă îngrijorez atât de mult de sănătatea fiicei mele. Multumesc lui Dumnezeu și 4Life, ea a suportat un mare sprijin din partea acestor produse. Ca mamă, soție și profesionist, este atât de important încât să rămân sănătos. Mulți oameni depind de mine pentru a avea o energie extraordinară și o stare de sănătate generală. Produsele Tri-Factor Formula ajută la realizarea acestei realități și sunt recunoscător pentru întreaga linie de produse 4LIfe excelente și Mare oportunitate financiară 4Life oferă. "*
Elivette Diaz, distribuitor 4Life, Washington, SUA
Unelte:
-Broșura 4Life Transfer Factor®
-4Life Transfer Factor®: Produse pentru viata ta de la 4Life®
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

RIOVIDA STIX

RIOVIDA STIX™, Pret 30.00 €
Caracteristicile produsului:
ALIMENTARE ALIMENTARĂ CU MASĂ • CONȚINE 15 PACHETE • NET WT: 117 g
• Fiecare pachet conține 600 mg de factor de transfer al factorului 4Life Tri-Factor Formula
• Cu pulberi de fructe (acai, afine, mere și struguri)
• Ușor de luat, partajat și combinat cu alte produse Transfer Factor
• Cu săruri minerale care ajută la obținerea unei hidratări adecvate în timpul activității fizice
Ingrediente:
Fructoza, acidul citric, aroma de struguri, Formula Tri-Factor 4Life (obținută din colostru bovin (lapte) și gălbenușul de ou), agent de umplutură (gumă arabică), aromă de rodii-acai, Pudră de struguri (Euterpe oleracea), pulbere de afine (Vaccinium myrtilloides Michx.), Aromă de bătrunci, pudră de păduț (Sambucus nigra), clorură de sodiu, clorură de potasiu, pudră de struguri (Vitis vinífera) și îndulcitor ).
Indicatii:
Se dizolvă un pachet în 240 ml de apă. Se agită sau se amestecă până la capăt complet. Luați un pachet zilnic.
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substituție pentru o dietă variată și echilibrată și pentru un stil de viață sănătos.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

NUTRASTART ™ CHOCOLATE

NUTRASTART ™ CHOCOLATE, Pret 36.00 €
Caracteristicile produsului:
NutraStart ™ Chocolate: 960 g (2 lb 1.86 oz).
Sursa de fibre, vitamine și minerale
Ingrediente:
Îndulcitor: fructoză, izolat de proteine din soia, concentrat de proteine din lapte (lapte), ulei: cremă de ulei de soia (ulei de soia, sirop de porumb, cazeinat de sodiu), agent de îngroșare: polidextroză, Maltodextrină, soia ber, avor: ciocolată ¬ avor, stabilizator: carboximetilceluloză de sodiu, fosfat tricalcic, oxid de magneziu, clorură de sodiu, 4Life Transfer Factor ™ (obținut din colostru de bovine și gălbenuș de ou) Acetat, gluconat de zinc, citrat feros, biotină, niacinamidă, gluconat de cupru, D-pantotenat de calciu, acetat de tocoferol d-alfa, clorhidrat de piridoxină, mononitrat de tiamină, colecalciferol, ribofan, acid folic și cianocobalamină.
Indicatii:
Adăugați două (2) bucăți de NutraStart la 8 oz (240 ml) de apă. Se amestecă sau se agită bine până se înmoaie și se bea imediat.
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substituție pentru o dietă variată și echilibrată și pentru un stil de viață sănătos. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

PRO-TF PROTEINE

PRO-TF PROTEINE, PRET 85,00€
Transforma-ti corpul cu PRO-TF ™ si traieste o viata activa! PRO-TF contine o formula in proces de patentare, amestec cu o greutate moleculara mica, extensiv hidrolizata si care se absorba foarte repede, proteine din zer si oua. Fiecare portie a două lingurite de PRO-TF ofera 20 de grame de cele mai avansate și eficiente proteine ​​disponibile pentru a vă ajuta la transformarea corpului, optimizarea performantei, și de a intari sănătatea. PRO-TF este o sursa de proteine ​​esentiale, iar in plus contine 600 mg de Transfer Factor formula exclusiva pentru sprijinul sistemului imunitar în fiecare doua ligurite servire.
PRO-TF:
- Suporta arderea grasimilor, cresterea masei musculare, și de protecție musculara;
- Este o sursa de proteine esentiala pentru corpul tau, plus contine 600 mg de 4Life Transfer Factor la fiecare 2 lingurite!;
- Este testat universitar ;
Cine poate beneficia de PRO-TF? 
Toata lumea poate! Doar numiti obiectivul dvs.!
Cu PRO-TF, puteți:
- Creste forta musculara;
- Sustine sanatatea sistemului imunitar;
- Sprijini un nivel sanatos de glucoza si controla pofta de mancare;
- Arata si simti minunat;
- Menține o greutate sanatoasa;
- Creste sau mentine masa musculara;
- Îmbunatati performantele sportive și de recuperare;
PRO-TF conține cea mai buna sursa de proteine ​​pentru a va ajuta să obțineti rezultatele dorite!
PRO-TF:
- Este fără gluten și conține zero grame de lactoză;
- Foarte concentrat, se absoarbe foarte repede și este ușor de digerat, PRO-TF proteine ​​- cu greutate moleculară mică, proteine ​hidrolizate (DH ridicat)
- Doar 70 de calorii per portie;
- Asigură peste 4.900 mg de aminoacizi esențiali (EAAs) și peste 2350 mg de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA);
- Suportă creșterea performanței sportive și de recuperare;
- Oferă un profil de aminoacizi mai cuprinzător decât proteinele exclusiv ​​din zer, soia, mazăre sau proteine ​​cazeină.
PRO-TF a fost testat independent si ajuta la:
- protecție musculara;
- cresterea masei musculare;
- aport scazut de calorii si arderea grasimilor;
- metabolism crescut;
- suprimarea poftei de mancare;
Știați?
Ființele umane nu pot trăi fără proteine; oferă structura corpului tau, arde grasimile, construiește și protejează musculatura, și oferă sprijin critic pentru sistemul imunitar. Când nu consuma suficiente proteine, corpul tau consuma din muschi. În plus, puteți pierde, de asemenea, masa musculara pe masura inaintarii in varsta, ceea ce face ca proteinele sa fie ​​vitale pentru susținerea îmbătrânirii sănătoase.
Nu toate proteinele sunt create egal.
PRO-TF a fost testat intr-un studiu independent, universitar și a demonstrat ca creste in mod semnificativ sinteza proteinelor musculare (cresterea masei musculare), cu 74% si a fost mai eficace decât liderul in proteine ​​din zer în următoarele domenii:
- Stimuleaza arderea grasimilor din grăsime vizibilă / suprafața de până la 3 ore cu pana la 102%;
- Stimuleaza arderea grasimilor din depozitele -grasime rea- de până la 3 ore cu pana la 464%;
- Reduce pofta de mancare timp de până la 3 ore cu pana la 62%;
- Reduce defalcarea musculara (protecție musculară) timp de până la 3 ore cu pana la 132%.
Utilizare: Pentru rezultate optime, combina o (1) portie (1 lingura), cu 6 oz sau mai multa apă rece in functie de gust și se agită puternic. Consuma doua (2) sau mai multe portii pe zi pentru a vă ajuta să obțineți zilnic cantitatea de proteine ​​necesara. În zilele de antrenament: Consuma (1) sau mai multe portii 15-30 minute înainte de exercitii, și consumă o (1) sau mai multe portii în termen de 30 minute de la efectuarea unei sesiuni de antrenament. 
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.
Accesati Postari mai vechi (jos / dreapta), pentru a vedea si celelalte produse.

BIOEFA WITH CLA

BIOEFA WITH CLA, PRET 29,95€
Aceasta formula contine o sursa puternica de acizi grasi cum ar fi Omega 3 si Omega 6 care ajuta inima, creierul si aparatul respirator.
- imbunatateste functia respiratorie;
- mentine tensiunea arteriala optima si intareste membrana celulara;
- scade colesterolul;
- imbunatateste aspectul pielii uscate;
- mentine greutatea;
- creste viteza de ardere a grasimilor;
- imbunatateste functia sitemului circulator si cardiovascular;
- imbunatateste functionarea creierului;
- imbunatateste flexibilitatea articulatiilor;
Utilizare: 2 geluri moi / zi
Prezentare: Flacon (60 geluri moi)
Ingrediente: vitamina E, acid alfa-linolenic, acid linolenic gama, acid eicosapentaenoic, acid docosahexaenoic, acid linoleic conjugat. 
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

FIBRE SYSTEM PLUS

FIBRE SYSTEM PLUS, PRET 30,00€
4Life Fibre System Plus este o cura de curatare gastrointestinala de 10 zile care contine 25 de ingrediente din plante pentru a oferi purificare aprofundata a intestinului. Este metoda perfecta de curatare a intestinului pentru a incepe ulterior orice alt regim nutritional.
- oboseala cronica;
- parazitoze intestinale;
- infectie vaginala;
- miros neplacut al corpului;
- constipatie;
- gaze intestinale;
- curata natural colonul;
- stimuleaza tranzitul intestinal;
- detoxifiaza colonul;
- promoveaza un sistem digestiv sanatos;
- imbunatateste absorbtia de substante nutritive;
- hemoroizi;
Nota: In cazul constipatiei cronice sau severe folositi impreuna cu Phytolax
Atentie: A nu se folosi pe durata sarcinii. In caz de diaree intrerupeti utilizarea.
Utilizare: 3 plicuri pe zi, cu 30 de minute inainte de masa
Prezentare: Cutie (30 plicuri)
Ingrediente: psyllium, nuc negru, merisor (cranberry), cascara sagrada, ginger, mar, gentiana, arin patachina, slippery elm, lemn dulce. salvie, patrunjel, papaina, bromelaina, prune uscate, nalba, hamei, extract frangula, muschi irlandez, polenul de albine, musetel englez, ananas, papaya, hawaiian spirunlina pacifica, hydrastis canadensis. 
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

ENERGY GO STIX BERRY

ENERGY GO STIX BERRY, PRET 49,95€
Sprijin de energie intr-un pachet convenabil, disponibil intr-o aroma proaspata si delicioasa de fructe de padure. Un impuls de energie compus dintr-un amestec de Yerba mate, guarana, extract de ceai verde, trei forme de ginseng si aminoacizi. Include Transfer Factor E-XF pentru sprijinul sistemului imunitar.
- prevenirea cancerului;
- energie si vitalitate;
- sustinerea sistemului vascular, neuromuscular, endocrin;
- sporturi extreme;
- sustinerea sistemului imunitar;
- oboseala cronica;
- raceala;
- pubertate intarziata;
Utilizare: Se amesteca cu 240 sau 500 ml de apa sau se adauga direct in bautura preferata - un plic in fiecare zi.
Prezentare: Cutie (30 plicuri)
Ingrediente: maltodextrina, acid citric, L-arginina, L-glutamina, taurina, extract de ceai verde, yerba mate creatina monohidrata, ornitina alpha-ketoglutarate, L-carnitina, ginseng siberian, guarana, maca, Transfer Factor E-XF, beta- caroten, rhodiola rosea - extras acesulfam de potasiu, ginseng american - radacina, riboflavina, ginseng korean, dioxid de siliciu, sucraloza xantan guma, crom polynicotinate. 
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

NUTRASTART-VANILLA

NUTRASTART-VANILLA, PRET 44,95€
Alegerile sanatoase nu vin intotdeauna cu un gust bun dar NutraStart Vanilla vine cu o aroma delicioasa si contine 12 grame de fibre, 18 grame de soia, vitamine, minerale, si proteine din zer. Include Transfer Factor E-XF pentru stimularea sistemului imunitar.
- bogat in fibre;
- anemie;
- epuizare;
- convalescenta;
- scadere in greutate (inlocuieste una sau doua mese pe zi) contine 230 de calorii;
- continut scazut de zahar si carbohidrati;
- crestere in greutate;
- creste energia si vitalitatea;
Pentru a pierde in greutate se amesteca doar cu apa. Pentru a creste in greutate se amesteca cu lapte degresat sau lapte integral si se adauga la mese.
Utilizare: Adaugati doua (2) linguri de NutraStart Vanilla la 250 de ml de apa. Se amesteca sau se agita bine pana se omogenizeaza si se bea imediat.
Prezentare: Pachet de 15 portii
Ingrediente: proteine ​​de soia, proteine ​​din zer, floarea-soarelui, polidextroza, xilitol, maltodextrina (fibra), fructoza cristalina, fibra de soia, vitamina A, vitamina C, vitamina D, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, acid folic, vitamina B12, biotina, acid pantotenic, calciu, fier, iod, zinc, cupru, sodiu, Transfer Factor E-XF, arome naturale, extract de stevia, cellulo gum. 
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

TRANSFER FACTOR RENEWALL

TRANSFER FACTOR RENEWALL, PRET 29,95€
Hidrateaza si imbunatateste aspectul pielii cu 4Life Transfer Factor Renewall, un gel calmant ce contine extracte de plante medicinale, special formulat pentru a oferi o piele sanatoasa si frumoasa.
- arsuri;
- psoriazis;
- altele;
- anti-imbatranire;
- protejeaza pielea impotriva factorilor de mediu;
- cosuri / puncte negre;
- zgarieturi;
- intepaturi de insecte;
Utilizare: Aplicati pe piele o data sau de doua ori pe zi
Prezentare: tub 60 ml
Ingrediente: Transfer Factor XF (extract de colostru de vaca), apa purificata, suc din frunze de aloe vera, extract din flori de lavanda, extract din flori de musetel, ulei de frunze de rozmarin, ulei de frunze de eucalipt, glicerina, caragenan, polizaharide drojdie, panthenol, alantoina, PCA sodiu, PPG-2 isoceteth-20 acetate, PEG-12 dimethicone, carbomer, trietanolamina, butilen glicol, polysorbate 20, EDTA disodium, fenoxietanol, caprylyl glicol, ethylhexylglycerin, hexilen glicol, propilen glicol și acid citric.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.