MARTURII


Noi, cei din echipa International Networkers Team 4Life Research suntem oameni sanatosi si veseli intotdeauna. Suntem fericiti ca am ajutat prietenii, familia sau chiar oameni necunoscuti sa aiba un viitor fara griji. De fapt, le-am prezentat numai o oportunitate. Restul a depins de ei. Cei care ni s-au alaturat ne multumesc si acum, altii inca se mai gandesc cum sa-si gaseasca un job mai bun.
Poti si tu sa vii in echipa noastra. Va fi ceva de munca la inceput, dar dupa 2-3 ani iti vei da seama ca a meritat. SUCCES!!!
TESTIMONIALE

- Prezentare 4 Life Research - Testimoniale http://docdro.id/f5BJcK0
- Testimoniale (declaratii video) diferite https://www.youtube.com/watch?v=LU2335ojZ9I
- Supravietuitorul unui cancer renal, ne sfatuieste http://cms.immunesystemactive.com/en/cancer.html
- Evolutia limfomului http://www.docdroid.net/UiaspOG
- Mai jos aveti declaratia unei persoane din Romania, care a avut hepatita.
"Daca aveti Virusul B, C, sau alte afectiuni ale ficatului, sau sunteti la momentul actual atacat de orice alt virus, va rog sa cititi cu atentie, cele de mai jos.
Sa va spun povestea ultimilor 8 ani din viata mea. Cand aveam 52 de ani datorita unei activitati sustinute, concomitent cu neglijarea odihnei si a alimentatiei, am “reusit” sa activez virusul C din ficat pe care il aveam deja de vreo 7-8 ani, … luat “accidental” de la o stomatologie. Nu ma intrebati reactia membrilor familiei, nu cred ca v-ati dori sa o experimentati. Am facut doi ani tratament cu interferon si ribavirina, la 52 si la 54 de ani. Rezultat negativ, pentru ca eu eram si sunt non-responder la astfel de tratamente.
Dar tot raul spre bine, nu-i asa?
Acum 6 ani am avut ocazia sa descopar, prin intermediul dr. Jacobo Marin Morales, un produs care avea ca “substanta activa” o molecula imunomodulatoare numita “Transfer Factor”. Nu prea am inteles eu la inceput despre ce era vorba, dar ne-am propus, sotia si cu mine, sa incercam, pentru ca oricum nu aveam alta alternativa. Iar eu imi doresc nespus de mult sa traiesc si sa fiu de folos familiei cat mai mult timp posibil. Nu fac parte din randul celor, care nesustinuti de familie, prieteni sau altii, renunta la lupta lor cu viata si accepta inevitabilul.
Asa ca am luat la inceput timp de 9 luni, TF Riovida 30ml/zi si TF Plus 3/zi (vezi:
Dupa care am facut o pauza. Acum 3 ani m-am hotarat sa consum zilnic aceste produse care contin “factori de transfer” mai ales dupa ce am realizat ca de fapt ele sunt “alimente inteligente” care alimenteaza sistemul imunitar cu o informatie foarte pretioasa, si anume o lista foarte lunga de “antivirusuri” si “anticorpi”.
Timp de 2 ani am consumat TF Plus 3/zi si TF Riovida o data la 2-3 luni. Apoi dupa ce in urma cu un an cand mi-a iesit la analize fibroza “0”, m-am hotarat sa incerc cu TF Plus 2/zi si TF Riovida o data la 3-4 luni. Dupa acest al treilea an, de asemenea fibroza a iesit la analize “0”. De remarcat, ca acum 8 ani aveam fibroza “3”.
Nu am pretentia sa spun ca este vorba de vreun “panaceu”, pentru ca de fapt nici nu este. Este vorba de un “aliment inteligent” care consumat zilnic aduce organismului aportul necesar de informatie imunitara necesara functionarii normale a organismului nostru. Este practic imposibil ca aceste “alimente inteligente” sa aiba acelasi efect pentru toata lumea. La mine se pare ca functioneaza. Daca spre deosebire de altii, care
raspund la tratamentul cu interferon, eu fiind non-responder, asa in cazul acestor molecule, organismul meu raspunde si poate al altora nu.
Dar nu puteam sa descopar acest lucru daca nu aveam curajul sa incerc. Asta cu atat mai mult cu cat fiind vorba de “alimente inteligente” nu exista riscul unor reactii adverse si nici contraindicatii. Ele oricum, sunt compatibile cu toate tratamentele alopate.
In sprijinul celor afirmate mai sus, va pot pune la dispozitie rezultatele analizelor efectuate in timp. Si inca ceva foarte important, care le face pe aceste molecule imunomodulatoare inca si mai interesante. Desi fibroza in ultimii doi ani a iesit la analize “0”, rezultatul viremiei facute cu foarte putin timp in urma, arata ca virusul C inca mai este activ in sange. Mie acest lucru mi se pare si mai interesant, pentru ca in situatia in care virusul C mai este activ si deci practic el ataca in continuu organismul meu, totusi aceste molecule imunomodulatoare, reusesc sa anihileze incercarile virusului C cu multa eficienta.
In mod normal, cum au spus si cei in grija carora ma aflu, ar trebui sa am dupa atatia ani, daca nu ciroza hepatica, cel putin fibroza “1” sau “2”. Dar nu am! Oare de ce? Sa fie “vinovati” acesti “factori de transfer”? Eu cred ca da. Si nu puteti afla decat daca incercati. Nu credeti ca este mai indicat decat sa asteptati sa muriti si oricum sa deveniti o leguma pentru familie si societate?
Asta este pe scurt povestea ultimilor 8 ani din viata mea. As dori sa poata deveni o sursa de inspiratie si incredere pentru cei suferinzi. Toate cele bune si multa sanatate." B. L.