RECOMANDARI

INDEX DE EXPERIENTE
Aceasta este o compilatie de experiente traite de persoane care au folosit Transfer Factor pentru a reduce sau nimicii diferite conditii. Cu trecerea timpului intalnesc noi experiente pe care le voi adauga viitoarelor editii.
NOTA IMPORTANTA: Aceasta informatie nu inlocuiesste in nici un moment consultatia medicala ci doar o complementeaza. Se face publica cu increderea ca nu se va interpreta ca si sfat medical sau profesional. Daca sufera de dureri informatia din aceasta carte necesita revizia dumneavoastra adecvata si a medicului.
 Acnee: Folosirea regulata de Transfer Factor in problemele cu acnee sunt RIOVIDA (6), PLUS (6) si BCV (6).
In cazuri de acnee cu chisturi provocate de un dezechilibru hormonal, este recomandat sa adaugi GLOCOACH (6) si/sau BELLE VIE (6).
Alergii: Cazurile de alergie in care s-au obtinut cele mai bune rezultate au fost tratate cu RIOVIDA (6), TRI-FACTOR FORMULA (6) si RECALL (6). Nu trebuie lasata de-o parte observarea psiho-emotioanala a persoanei chiar daca problema ce ne preocupa in aceste momente este doar fizica.
Cand reactia alergiei este pe punctul de a dispare este recomandabil sa adaugam PLUS (3) timp de o luna ca dupa aceea sa reducem dozele definitiv  la minimele de mentinere zilnica, RIOVIDA (6) si PLUS (3).
Prin aceasta forma “inteligenta” ramane asigurata doza de Factori de Transfer din TF-RIOVIDA™ si imbunatatim forta cu TF-PLUS™.
Amigdalita: Cel mai bun rezultat obtinut a fost prin RIOVIDA (6), PLUS (6) combinate cu MASTICABLE (6). Mai ales la inceput doza de MASTICABLE poate sa fie mai mare fara nici o problema. Aceasta combinatie se foloseste pentru orice afectiune a cavitatii bucale.
Anemie: Rezultatele cele mai satisfacatoare s-au vazut in cazul persoanelor cu anemii care au un deficit de fier si s-au obtinut datorita combinatiei de RIOVIDA (6) si BCV (6).
Anisakioza gastrica: Fara contemplari cu orice parazit digestiv si aplicand RIOVIDA (6), PLUS (6) si BCV (6), persoanele afectate si-au rezolvat problema in 10 zile. Dupa tratament este recomandabil o mentinere si obiceiuri alimentare corecte.
Anxietate: Este important  RIOVIDA (6) evitand sa luam capsula de la cina, adica, 2 capsule inainte de micul dejun si 2 inainte de masa de la amiaza si RECALL (6 sau 9) in functie de gradul de anxietate. Daca este vorba de un tip de anxietate in care persoana este furioasa si nervoasa, sau are o tendinta excesiva de a calma anxietatea mancand dulciuri, au dat rezultate bune cazurile in care s-au adaugat GLUCOACH (6).
Aritmii: Persoanele care au simtit o usurare cu Transfer Factor au luat RIOVIDA (6), RECALL (6) si BCV (6). O imbunatatire notabila, chiar si eliminarea problemei, nu trebuie sa fie un motiv pentru a nu mai merge la medicul specialist pentru a descoperii cauza problemei.
Arteroscleroza: Tesuturile se consolideaza cu RIOVIDA (6) si combinatia de TRI-FACTOR (6), PLUS (6) si BCV (6) este decisiva in cazul persoanelor care au observat o imbunatatire in flexibilitatea si consistenta arteriilor.
Artrita reumatoida: De obicei sunt cazurile care se rezolva cel mai repede cu Transfer Factor .
Este foarte normal, practic in 100% din cazuri ca persoana sa observe o imbunatatire mai mult decat notabila la simptomele de durere si inflamatie articulara in putin mai mult de o saptamana luam RIOVIDA (6), PLUS (6) si RECALL (6). In cateva cazuri in care nu s-au respectat timpurile a fost nevoie de adaugarea BCV (6) timp de cateva zile iar rezultatul a fost pozitiv.
Artroza: Artroza nu are o legatura directa cu sistemul imunitar deorece cauza este uzura mecanica prin frecare.De aceea am dat de cazuri cu rezultate foarte bune si altele in care rezultatul a fost usurarea simptomelor folosind combinatia RIOVIDA (6), PLUS  (6), si RECALL (6). Indiferent de caz merita incercarea doar pentru simplul fapt ca sunt cazuri in care rezultatele au fost pozitive iar in cazurile in care nu s-a intalnit o imbunatatire s-a facut adaugand BCV (6).
Astenie psihofizica: Reincarcarea ce o ofera RIOVIDA (6), PLUS (6) si BCV (6) este infalibila. Daca exista o oboseala mentala adaug cu succes RECALL (6) si MALEPRO (4) pentru a asigura o contributie de Zinc.
Astm bronsic: In acest caz combinatia care ne-a oferit rezultatele cele mai satisfacatoare a fost RIOVIDA (6), TRI-FACTOR (6) si RECALL (6). Daca este vorba de copii foarte mici reducem doza la jumatate. Exista si posibilitatea unei observari psihosomatice in cazurile de natura alergica.
Boala Crohn: In conformitate cu oamenii care l-au probat, RIOVIDA (6), TRI-FACTOR (6) si RECALL (6) este combinatia cea mai eficace.
Aceasta ar fii combinatia adecvata pentru majoritatea patologiilor tractului gastric ne infectioase in a caror cazuri s-ar adauga PLUS (6).
Boli hepatice: Este de mare ajutor combinatia RIOVIDA (6), BCV (6) si GLUCOACH (6) care ofera o buna purificare a organismului. In cazul proceselor virale sau tumorale este esential sa adaugam PLUS (6 sau 9).
Bronsita: Combinatia adecvata este RIOVIDA (6) si PLUS (6) fara nici o problema in cresterea dozei (9). Doza de PLUS doar trebuie moderata in cazul bronsitei alergice unde vom adauga TRI-FACTOR (6) in loc sa urcam doza de PLUS. In aceste cazuri trebuie sa tinem cont de recidivele tot mai putin frecvente si de mai mica intensitate a procesului de vindecare. In cazul in care mucusul s-a acumulat, este foarte eficace adaugarea BCV (6).
Caderea parului: Persoanele care au trecut prin aceasta problema au fost foarte multumite luand RIOVIDA (6), BCV (6) si RECALL (6). Aceasta combinatie asigura vitaminele si mineralele, pe langa o buna circulatie si microcirculatie, usurand astfel sistemul nervos care are un rol important in aceste cazuri.
Candidoza: Cea mai buna combinatie in aceste cazuri a fost TRI-FACTOR (6) cu aplicarea topica de TF-RENEWALL (4) pe zonele acesibile. In anumite cazuri s-a experimentat o recuperare mai rapida adaugand acestei combinatii GLUCOACH (6). Este evident ca trebuie urmate indicatiile igienice si de alimentatie speciala.
Colon iritabil: Dupa cum afirma persoanele care l-au probat, RIOVIDA (6), TRI-FACTOR (6) si RECALL (6) rezultatul este extraordinar si in timp scurt. Aceasta ar fii combinatia adecvata pentru majoritatea patologiilor al tractului gastric si nu ale infectiilor in a caror cazuri adaugam PLUS (6).
Conjunctivita: Experienta persoanelor care sufereau de obicei de aceasta problema, intr-adevar sufereau inainte de a lua RIOVIDA (6) si PLUS (6) iar acum nu isi mai amintesc cand a fost ultima data cand ochii lor au fost afectati.
Am cunoscut persoane care au varsat o picatura de RIOVIDA in picaturile pentru ochi si au obtinut un rezultat fantastic in aceste cazuri. Sub nici o forma nu trebuie sa luati in considerare acesta ca un sfat ci ca o observatie de folosire si aplicare la nivel personal.
Dementa senila: Studiile despre Transfer Factor in tratamentul pentru Alzheimer au demonstrat ca in prima si a doua faza de Alzheimer exista imbunatatiri cu RECALL.
Pentru toate tulburarile legate de memorie si coordinarea neuronala cerebrala, rezultatul este foarte pozitiv folosind RIOVIDA (6), RECALL (6) si BCV (6).
Depresii: Multe cazuri in care eu nu am avut la inceput increderea ca ar putea obtine rezultate mari, au obtinut rezultate pozitive luand RIOVIDA (6), PLUS (6) si RECALL (6). In cazurile in care exista o lipsa de vitamine sau minerale se ia BCV (6).
Dermatita infectioasa: Utilizarea cea mai adecvata si cu rezultate pozitive a fost RIOVIDA (6), PLUS (6) si BCV (6) cu aplicarea prin cale topica a unei creme cu factori de transfer.In cazurile cu exces de grasime (seboreice) TF-RENEWALL de cateva ori pe zi (4).
Dermatita atopica: Dermatita atopica are nevoie de o buna hidratare a pielii, motive pentru care TF –RENEWALL (2) este esential, insa pielea nu poate fii centrul de concentratie. Trebuie sa aplicam mai ales RIOVIDA (3 sau 6) pentru propietatile lui regenerative de tesuturi si de prezenta acizilor grasi esentiali, in special Omega-3. Si de aceea este necesara o aplicare a unui supliment a acestui acid gras esential. RECALL (6) si TRIFACTOR (6) este o doza corecta care va trebuii regulata pe perioade.  Tot odata trebuie observate alte alteratii care insotesc aceasta problema mai ales la nivelul respiratiei si este necesara stabilirea unui echilibru.
Diabet: Diabetul TIP 1, in mod special, are un component imun esential, ceea ce il transforma in candidatul perfect pentru a fi usurat prin intermediul Transfer Factor. Totodata poate fii util datorita fitonutrientilor si pentru diabet TIP 2.
Evident, acum vorbim despre persoanele care au o alimentatie corecta patologiei si practica exercitii adecvate nivelelor sale de glucoza in sange. In aceste cazuri rezultatele sunt foarte semnificative luand GLUCOACH (6) si TRI-FACTOR (6) in cazul in care nu exista hipoglicemie. Cand aceste scaderi a nivelului de zahar vor aparea, un paharel de RIOVIDA va fii ca si un cadou pentru corpul tau.
Dureri de cap: In momentul in care durerea de cap apare este recomandabil o megadoza de RECALL de 6 sau 9 capsule dintr-o data. Senzatia de usurare nu se va lasa asteptata. Evident trebuie sa eliminam cauzele importante care ar fii putut crea aceasta stare.
In cazul migrenelor s-au obtinut rezultate cu RIOVIDA (3) si RECALL (6). In cazurile in care motivul este o suprasarcina a ficatului, adaugand GLUCOACH (6) s-au obtinut rezultate foarte bune.
Edeme:  ea mai buna combinatie in aceste cazuri este RIOVIDA (6) si BCV (6) datoria efectului sau drenant. Este foarte eficace aplicarea constanta de TF-RENEWALL pe zona afectata, datorita efectului sau racoritor si a Transfer Factor -ului pentru piele.
Faringita:  Cel mai bun rezultat obtinut a fost prin RIOVIDA (6) si PLUS (6) in combinatie cu MASTICABLE (6).  Mai ales la inceput, doza de MASTICABLE poate sa fie mai mare fara nici o problema. Aceasta combinatie se foloseste pentru orice afectiune a cavitatii bucale.
Fibromyalgia:  Intram in terenul bolilor autoimune ce majoritatea persoanelor trateaza cu Transfer Factor cu succes. Trebuie sa intelegem ca nu este vorba de vindecare, desii persoanele care au probat acest produs fac aceasta afirmatie.
Aici putem vorbii despre persoane care au obtinut o usurare notabila dupa prima luna si alte persoane care au avut nevoie  de mai multe luni pentru a simtii o imbunatatire. Varietatea este atat de mare pe cat de mare este numarul de persoane care sufera de aceasta patologie.
Combinatia este RIOVIDA (3), PLUS (6) si RECALL (6), existand mereu o supraveghere a efectelor pe care le are asupra persoanei care consuma produsele. Daca exista simptome care derajeaza, se schimba momentan PLUS cu TRI-FACTOR. Este important sa gasim doza adecvata fiecarei persoane. Este nevoie de supravegherea alimentatiei ca sa nu includa colesterol, zaharuri sau alimentatie precum ar fii carnatii. In aceste cazuri trebuie adaugat BCV (6) si chiar si GLUCOACH (6) si in acelasi timp trebuie schimbate obiceiurile alimentare si trebuie adaugate exercitii usoare si moderate.
Furunculi: Ca si in toate infectiile cu bacterii se ia RIOVIDA (6) si PLUS (6) si in cazuri externe se aplica TF-RENEWALL.
Gastrita: In conformitate cu persoanele care au probat, RIOVIDA (6), TRI-FACTOR (6) si RECALL (6) este combinatia cea mai eficace. Aceasta ar fii combinatia adecvata pentru majoritatea patologiilor tractului gastric ne infectioase in a caror cazuri s-ar adauga PLUS (6).
Gutav:  Cele mai bune rezultate pentru a prevenii crizele au fost datorita RIOVIDA (3), si PLUS (3) si in cazul crizei RIOVIDA (6), PLUS (6) si BCV (6). Este esential control unei diete cu putine proteine si recomandarile clasice pentru aceasta conditie.
Hemoroizi: Pentru multe persoane a fost foarte eficace combinatia RIOVIDA (3 sau 6) cu BCV (6).
Herpes Zoster:  Cea mai eficace combinatie a fost RIOVIDA (6), TRI-FACTOR (6) si PLUS (6). Aplicatia topica se face cu TF-RENEWALL (6). In cazul in care este vorba de sindromul Ramsey Hunt, care afecteaza nervul facial, trebuie adaugat RECALL (6 sau 9).
HIPERCOLESTEROLEMIE: Ca si in toate cazurile de tulburari al sistemului cardio circulator, combinatia cu cel mai mare rezultat este formata de BCV (6), si sa nu uitam de RIOVIDA (6) si mai ales in cazul trigliceridelor crescute si GLUCOACH (6). Rezultatele vor aparea in mai putin de o luna.
Hipertensiune-Hipotensiune: Aici se prezinta cele doua patologii iimpreuna pentru ca produsul are efect de modulator. Ca si in toate cazurile de tulburari al sistemului cardio circulator, combinatia cu cel mai mare rezultat este formata de BCV (6), avand in vedere ca exista un factor nervos care va multumii adaugarea de RECALL (6) si marele armonizator RIOVIDA (6).
Hiperlasia benigna de prostate: In acest caz am vazut rezultate bune si rapide aplicand MALEPRO (6), RIOVIDA (6) si PLUS (6). In anumite persoane mai in varsta am observat un efect care deranjeaza cum ar fii schimbarea ritmului urinei cand se intrebuinteazaa MALEPRO (6). Insa acest efect s-a corectat incepand cu doar o capsula zilnica timp de 2 sau 3 zile, dupa care a continuat cu 2 capsule inca 2 sau 3 zile, si asa, incet incet ridicand doza minima pana se va ajunge la nivelele maxime stabilite la inceput sau o doza mai mica dar care sa ne ofere rezultate fara dureri pana putem sa aplicam doza corespunzatoare de MALEPRO (6).
Impotenta: Este deja foarte cunoscuta combinatia de RIOVIDA (6), BCV (6) si MALEPRO (6) pentru imbunatatirea relatiilor sexuale.
Infectii: Cea mai eficace combinatie este RIOVIDA (6), TRI-FACTOR (6) si PLUS (6). Acestea sunt doze care se pot reduce doar pentru prevenire si mentinere, si fara de care infectia ar putea creste.
Infertilitate de sex feminine: Folosirea de lunga durata a BELL VIE (6)-ului, RIOVIDA (6) si TRI-FACTOR (6) a adus mari surprize si bucurii.
Infertilitate de sex masculine:  Cazurile persoanelor afectate de aceasta problema s-au rezolvat surprinzator de bine cu RIOVIDA (6), TRI-FACTOR (6), RECALL (6) si MALEPRO (6).
Inflamatii: Combinatia adecvata este RIOVIDA (6) si PLUS (6) si oricand exista un proces de inflamatie am observat o imbunatatire adaugand RECALL (6)  si o aplicatie topica de TF-RENEWALL (4).
Insomnie: Insomnia are un mare inamic si acesta se numeste RECALL (6) si RIOVIDA (4) evitand folosirea celui de-al doilea seara.
Laringita: Cel mai bun rezultat obtinut a fost prin RIOVIDA (6), PLUS (6) combinate cu MASTICABLE (6). Mai ales la inceput doza de MASTICABLE poate sa fie mai mare fara nici o problema. Aceasta combinatie se foloseste pentru orice afectiune a cavitatii bucale.
Lipsa de memorie: Studiile despre Transfer Factor in tratamentul pentru Alzheimer au demonstrat ca in prima si a doua faza de Alzheimer exista imbunatatiri cu RECALL. Pentru toate tulburarile legate de memorie, invatare si coordinarea neuronala cerebrala, rezultatul este foarte pozitiv folosind RIOVIDA (6), RECALL (6 sau 9) si BCV (6).
Menopauza: Multe persoane au intampinat o mare usurare luand doar BELLEVIE (6), dar este important sa adaugam RIOVIDA (6) si PLUS (6) daca vrem sa obtinem rezultate care sa dureze in timp si sa ne asigure o corecta prevenire a unei posibile patologii in sistemul reproducator.
Micoza: Cea mai eficace combinatie este RIOVIDA (6), TRI-FACTOR (6) si PLUS (6). Aplicarea TF-RENEWALL (3) va accelera procesul de vindecare.
Obezitate: Este foarte important sa intelegem de la inceput ca Transfer Factor nu este un produs pentru a slabii. Folosirea lui in aceasta problema este prin RIOVIDA (6) care ajuta la corecta functionare a rinichilor, BCV (6) pentru puterea lui de drenaj, remineralizant si antigrasimi si GLUCOACH (6) ca si regulator al asimilarii corecte si arderea zaharurilor in sange, echilibreaza sistemul metabolic si ajuta in anxietatea pentru dulciuri. In cazuri legate de procesele de manopauza este de mare ajutor BELL VIE (6).
Mereu trebuie sa fie o combinatie bazata pe o dieta echilibrata si un exercitiu adecvat. Daca cineva va faciliteaza o alta informatie total diferita in legatura cu acest produs va va informa prost sau poate vrea sa va insele. In orice situatie consultati medicul sau dieteticianul.
Osteoporoza: Combinatia produselor care a oferit schimbari notabile persoanelor care au suferit de aceasta problema este RIOVIDA (6), BCV (6) si GLUCOACH (6). Acesta ajuta la oprirea reducerii tesutului osos in masa si ajuta la fixarea nutrientilor necesari stabilizand situatia.
Otita: Cea mai eficace combinatie este RIOVIDA (6), TRI-FACTOR (6) si PLUS (6). Acestea sunt doze care se pot reduce doar pentru prevenire si mentinere, si fara de care infectia ar putea creste.
Parodontita: Cel mai bun rezultat obtinut a fost prin RIOVIDA (3), PLUS (6) combinate cu MASTICABLE (6). ). Mai ales la inceput doza de MASTICABLE poate sa fie mai mare fara nici o problema. Aceasta combinatie se foloseste pentru orice afectiune a cavitatii bucale.
Procese tumorale: Multe persoane au marturisiri infricosatoare datorita marelui ajutor oferit de Transfer Factos care i-a ajutat impotriva proceselor cancerigene. De fapt marele potential pe care il detine Transfer Factor este cresterea celulelor NK (Natural Killer Cells) pana la un 437%, ceea ce il transforma intr-un inamic radical in fata celulelor tumorale anomalii.
Primul mare avantaj a Transfer Factor-ului este cel de a putea ajuta sistemul imunitar inaintea unui tratament de Chimio-terapie sau Radio-terapie de a castiga forta pentru a putea face fata acestora.
Al doilea avantaj este cel de a putea ajuta cresterea apararilor sistemului imunitar in timpul tratamentelor de Chimio-terapie sau Radio-terapie pentru a putea participa in urmatoarele sesiuni fara ca sistemul sa se vada afectat si cu atatea simptome.
Este important sa evaluam viteza si dimensiunea tumorii si metastaza pentru a evalua beneficiul care se poate obtine, in orice caz si fara indoiala se va imbunatatii calitatea de viata a persoanei.
Cele mai bune rezultate in aceste cazuri s-au obtinut mereu cu RIOVIDA (6 SAU 9) TRI-FACTOR (6 sau 9) si PLUS (6, 9 sau 12). Din punct de vedere personal eu adaug una din specialitatile pentru a centraliza mai bine locul tumorii, fie sistemul reproducator (MALEPRO sau BELLE VIE), pulmonar, hepatic sau renal (BCV), cerebral (RECALL)…
Psoriasis: Recomandarea generala cu rezultate bune este RIOVIDA (6), PLUS (6) si BCV (6) desii eu am intalnit cazuri in care pacientii au obtinut mai multe rezultate luand RIOVIDA (6), PLUS (6) si RECALL (6) adaugand BCV (6) in cazul in care toxinele din sange impiedica evolutia. Aplicarea TF-RENEWALL (3) accelereaza procesul care oricum este foarte rapid.
Raceala: Combinatia adecvata este RIOVIDA (6) si PLUS (6) fara problema in cresterea dozei. In cazul mucusului acumulat este foarte eficace BCV (6) eliminandu- l definitiv.
Rani in gura: Cel mai bun rezultat obtinut a fost RIOVIDA (3), PLUS (6) combinat cu MASTICABIL (6). Mai ales la inceput doza de MASTICABIL poate sa fie mai mare fara nici o problema. Aceasta combinatie se foloseste pentru orice afectiune a cavitatii bucale.
Rinita: Rinita a gasit o usurare absoluta cu RIOVIDA (6), PLUS (6) si in anumite cazuri RECALL (6) datorita unei componente nervoase somatizata in alergie.
Sarcina renala: Exista cateva experientele cu astfel de dureri care s-au rezolvat fara nici o problema in mai putin de o saptamana. Formula de succes a fost RIOVIDA (6) iar rezultatul in cazul trecerii la doza de mentinere a fost rezolvarea totala a problemei ne mai suferindu-se niciodata din aceasta cauza.
Scleroza (multipla): Cazurile care au obtinut rezultate bune, intelegand bune ca si o imbunatatire a calitatii de viata inclusiv a unei opriri a degenerarii sanatatii sistemului nervos din cauza acestei boli, au fost RIOVIDA (6), TRIFACTOR (6) si RECALL (6 sau 9).
Stres: Pentru orice problema de stres avem combinatia RIOVIDA (3) si RECALL (6) si sa incepi sa iti schimbi stilul de viata cu 4Life.
Stomatita: Cel mai bun rezultat obtinut a fost cu RIOVIDA (3), PLUS (6) combinat cu MASTICABLE (6). Mai ales la inceput doza de MASTICABLE poate sa fie mai mare fara nici o problema. Aceasta combinatie se foloseste pentru orice afectiune a cavitatii bucale.
Trombi: Pentru a favoriza circulatia si pentru a evita trombii si ebolii s-au obtinut rezultate bune cu RIOVIDA (6), PLUS (6) si BCV (6 SAU 9). De multe ori prezenta masiva a leucocitelor fara forta cu care ataca trombii, intareste si apasa vasul, ceea ce face ca problema sa creasca, de acolo beneficile obtinute  in urma imbunatatirii sistemului imunitar  cum ar fii eficacitatea, inteligenta si forta.
Tuse: Cand tusea este persistenta se ia MASTICABLE (6) si exista un remediu foarte folosit pentru eficacitatea sa si acesta consiste in a mesteca o capsula de PLUS.
Tulburari de menstruatie: Se asigura mentinerea unor nivele optime de fier prin intermediul RIOVIDA (6) iar durerile si alteratiile menstruale si-au gasit salvarea cu BELLE VIE (6).
Vaginita:  Cea mai eficace combinatie este RIOVIDA (6), TRI-FACTOR (6) si PLUS (6). Acestea sunt doze care se pot reduce doar pentru prevenire si mentinere, si fara de care infectia ar putea creste.
Varice:  Foarte eficace au fost pentru multe persoane combinatia RIOVIDA (3 SAU 6) si BCV (6) adaugand PLUS (6) s-au obtinut rezultate notabile.
Viermisori intestinali: Cea mai eficace combinatie este RIOVIDA (6), PLUS (6) si BCV (6) datorita efectului fantastic al usturoiului asupra bacteriei tenia.