FOLOSIREA TRANSFER FACTOR


Cea mai mare eficacitate a produsului este cand se ia aproximativ o jumatate de ora inaintea micului dejun, pranzului si cinei. In cazul in care administrarea acestuia pe stomacul gol ne deranjeaza, se poate administra inclusiv in timpul sau dupa masa, fara ca rezultatul sa se altereze. Sub aceasta forma de 3 ori pe zi, de obicei, se distribuie dozificarea.
Cand o dozificare adecvata este de 6 capsule pe zi, se poate distribuii in doze de 2 capsule luate mereu inainte de masa de dimineata, la amiaza si seara, sau daca se servesc 2 mese pe zi - 3 inainte de prima masa si 3 inainte de cina.Orarul si conditiile particulare fiecarei persoane in parte, un vor schimba / altera rezultatul.
Recomandarea de folosire a fiecarui produs Transfer Factor apare indicata pe eticheta flacoanelor, fiind cantitatea maxima de mentinere zilnica calculata, impartind numarul de capsule la 30 de zile. In acest fel un flacon de 90 de capsule va indica o cantitate de mentinere zilnica corespunzatoare de 3 capsule pe zi. Prin cantitatea de mentinere zilnica se intelege cantitatea pe care o luam cand vrem sa ajutam starea de sanatate de sanatate si vrem sa prevenim orice afectiune legata de sistemul imunitar.
In cazul in care dorim sa imbunatatim stare de sanatate, indicatiile vor fii duplicarea sau triplicarea cantitatii normale de mentinere zilnica. Nu exista nici un risc in cazul in care supradoza va fii necesara pentru a reduce o stare de criza extrema, de orice tip.
Eu personal sunt de parere ca este bine sa recomanzi o doza mare pentru oricare din afectiuni in timpul primelor luni (in functie de problema) si o reducere posterioara cand sistemul imunitar se stabilizeaza pana la ajungerea unei cantitati zilnice de mentinere.
Am obtinut rezultate foarte bune cu doze mari si in cazul in care persoana dispunea de o stare buna de sanatate. In multe din aceste cazuri am putut sa observ ca in primele zile corpul elimina foarte multe toxine si corpul recupereaza procese ce au fost lente si inca nu s-au vindecat cum ar fii o raceala prost tratata sau infectii uitate ce multumita acestei activari apar din nou iar de data aceasta vor fii eliminate din corp pentu totdeauna. Putem sa comparam procesul acesta cu acele procese care se numesc crize de vindecare. Faptul ca se poate intampla nu inseamna ca exista neaparat. Insa este important sa intelegem ca daca se manifesta este un semnal bun si asta inseamna ca exista o reactie pozitiva a corpului in fata Factorilor de Tranfer.
In cazul patologiilor de caracter clinic, precum alergiile sau boliile autoimune, trebuie luata in cosiderare si alta posibilitate. De exemplu imi amintesc de cazul unei persoane care suferea de bronsita alergica si suferea de crize periodice in timpul carora avea nevoie de asistenta medicala si trebuia internata in spital. A inceput sa foloseasca TRI- FACTOR RIOVIDA (3), TRI-FACTOR PLUS (6) SI TRI-FACTOR (6) si a inceput sa se simta bine in mod semnificativ. A trecut ceva timp pana la urmatoarea criza si cand a venit, violenta si gravitatea erau din ce in ce mai mici. In acest mod intensitatea crizei s-a redus si incet, incet a inceput sa se simta tot mai bine intre crize, care apoi au disparut, dupa ce au trecut cele 3 luni de tratament. Nu a mai suferit de nici o criza iar tratamenul s-a redus la doza minima de mentinere zilnica.
Una din desele intrebari care imi sunt adresate mereu este: Cat timp trebuie sa iau Transfer Factor?
Eu am spus deja ca Transfer Factor nu este un medicament, ci un supliment alimentar, nutritional. Plecand de la aceasta baza, pentru mine este la fel de important sa iau Transfer Factor pentru corpul meu,  pe cat de important este sa iau ulei de masline, lapte sau fructe proaspete. Imi place ideea de a intelege Transfer Factor ca si un ajutor extra pentru sistemul imunitar, care, din pacate, primeste agresiuni prin toate fronturile posibile.
Dar dubiul apare cand dupa ce s-a luat Transfer Factor in urma unei conditii deja vindecate si se decide suspendarea tratamentului de mentinere. Experienta mi-a demonstrat ca dupa vindecarea si rezolvarea dezechilibrului in corpul nostru, se pot reduce dozele chiar si dupa multe luni de tratament, fara a avea nici o consecinta negativa in rezultatul obtinut. In orice caz, logica ma face sa gandesc ca voi avea nevoie in viitor de o informatie cat mai actualizata pentru corpul meu, pentru fiecare moment.
Reteta mea personala este sa variez pe perioade produsele Transfer Factor pe care le consum.
Am constatat ca succesul folosirii Transfer Factor, atunci cand exista dezechilibru in sanatate, se afla in a stii combina in fiecare moment produsele adecvate cu doza corecta pentru acel moment, care isi poate schimba in cateva zile structura in functie de schimbarile care se vor produce.
Modelul meu, dupa cum am mentionat inainte, este sa incepi cu doze mari pe care sa le reduci in functie de raspunsul primit, stiind deja ca excesul cantitatii luate nu are nici un efect secundar.
In cazul in care doza mare creaza un raspuns nepotrivit, cum ar fii o criza de vindecare care deranjeaza, optiunea care mi-a dat cele mai bune rezultate si cazurile in care lumea mi-a multumit asta, este, reducerea dozei la doar o capsula zilnica timp de 2-3 zile, ca dupa aceea sa incepem cu 2 capsule zilnice timp de 2-3 zile, si asa urcand doza pana ajungem la cantitatea adecvata la inceput, sau o doza inferioara acesteia care sa ne ofere rezultate fara dureri, pana vom putea aplica doza corespunzatoare. In acest fel, puteam detine controlul asupra posibilelor dureri, in anumite cazuri, necesare pentru a putea obtine un rezultat optim in sanatatea acestei persoane.
Administrarea la copii este recomandata, ca si o continuare a folosirii laptelui matern de la nastere.
In cazuri de sarcina, cum este normal in orice tratament, folosirea Transfer Factor nu este recomandata, desii ar putea fii utila in cazuri in care sistemul imunitar este hipoactiv.
Singurul caz in care trebuie evitata folosirea produselor este in cazul persoanele care au suferit un transplant. In primul an, cu noul organ in corp, nu se pot folosii produsele.Dar daca este necesar, singurele produse care pot fii folosite sunt Rio Vida si TriFactor, a caror propietate este inteligenta.
Folosirea produselor Transfer Factor este atat de extinsa si exista atatea posibilitati si aplicatiile preventive care sunt inca neexplorate, incat in ziua de astazi sunt inimaginabile.

                                 PRACTICI DE UTILIZARE A FACTORILOR DE TRANFER, de Óscar Nájera
Aceasta carte a aparut din necesitatea distribuitorilor de produse 4Life de a avea un ghid de aplicatii de 4Life Transfer Factor.
Realizata pentru distribuitorii de Transfer Factor de 4Life, care doresc sa cunoasca experientele cauzate de acest produs minunat, la mii de persoane in toata lumea. 
Óscar Nájera, Naturopat si Constructor de retea al echipei International Networkers Team
                             PRACTICI DE UTILIZARE A FACTORILOR DE TRANFER EDITIE 2008
Cuprinde Index de Experiente
Aceasta carte nu pretinde diagnosticarea si nici nu este un idex de retete medicale despre Transfer Factor, ci un compendiu de cazuri pe care am putut sa le cunosc personal sau prin intermediul colegilor, terapeutilor si medicilor foarte apropiati mie si care pot servii drept referinta pentru obtinerea unui rezultat foarte satisfacator  in urma folosirii acestui produs  si ce voi extinde si actualiza in urmatoarele editii.
Óscar Nájera, Naturopat si Constructor de Retea de la International Networkers Team
Despre Autor
Óscar Nájera este Diplomat in Medicina Naturala, Naturopatie si tehnici de diagnosticare, Chiropractic, Osteopatie structurala, specializat  in osteopatie pentru femei insarcinate, Alimenatie si Nutritie, Homeopatie, Cromopuntura, Terapii cu esente florale, Auriculomedicina, Reflexoterapie la picior, Tehnici metamorfice, Psihobiologie, precum si in studii de Psihologie.
Cu peste 14 ani de experienta ca si terapeut in consultatii medicale, a creat propiul lui centru de formare in care s-a dedicat sa predea la clase celor interesati, despre diferitele metode de terapie alternativa, sprijinit mereu de profesionalii medici si cu baze stiintifice.
Incepand cu anul 2006, dupa ce a descoperit o mica informatie despre acest subiect si dupa ce a profundizat studiul acesteia, si-a concentrat  tot efortul ca sa impartaseasca tututor persoanelor din lumea aceasta, marea descoperire a Factorilor de Transfer. Calatorind si vizitand atatea persoane interesate, care consuma si recomand acest produs, aceast lucru i-a furnizat un bagaj mare de informatii practice despre folosirea Factorilor de Transfer, in tot felul de situatii diferite, atat  in domeniul prevenirii cat si in terenul tratamentului a diferitelor patologii.
Cu acest mare bagaj de informatii, isi ocupa mare parte din timp dand conferinte in toata lumea despre Factori de Transfer prin intermediul unui limbaj pe intelesul oricarui public ascultator, pentru ca toata lumea sa poata sa inteleaga minunatiile acestei descoperiri si sa profite de calitatiile acesteia, in beneficiul sanatatii sale si a intregii familii. 
Pe langa acest fapt, organizeaza cursuri de formare pentru distribuitorii autorizati si profesionisti  in domeniul sanatatii, cu scopul de a optimiza folosirea practica a produselor printre clientii lor.
Indemnul lui Óscar Nájera este “Indragosteste-te de marea descoperire stiintifica pe care o genereaza laboratorul 4LifeResearch si avantajele ce le ofera sanatati a fiintei umane”.
Autorul este si un distribuitor international al produsului, foarte activ, care formeaza echipe de distributie internationala cu scopul de a transmite mesajul intregii lumi.
Cand am primit informatia despre Factorii de Transfer eu imi dedicam timpul pe deplin centrului meu de terapii alternative, oferindu-le clientilor mei servicii ca si Naturopat. Am primit aceasta informatie ca si oricare alta informatie de produse dintr-un catalog normal cu noutati si minunatii cu care toate laboratoarele si casele comerciale imi invadau casa si cutia postala.
De la inceput mi-am dat impresia ca acest produs este unul din lista produselor care fac minuni, mi-am dat seama de acest lucru dupa ce am rasfoit catalogul.
Dupa 14 ani de studii si 12 ani de profesie, formandu-ma in tot felul de terapii naturale si mai ales in partea biologica a psihologiei, ma uimeam din ce in ce mai mult pe cat avansam in citit, de ce erau in stare sa faca aceste produse.
Situatia era astfel: chiar daca mi s-au parut uimitoare afirmatiile referitoare la calitatile acestui produs, am putut sa observ o rigoare stiintifica in studiile ce multe produse de uz normal nu le aveau. Si mai ales un sens logic in tot ceea ce am putut sa inteleg.
Asa am inceput sa fac investigatii asupra cercetarilor de Factori de Transfer si am gasit prima referinta in anul 1949 cu Dr. Sherwood Lawrence, ce a postulat existenta Factoriilor de Transfer dintr-un extract de leucocite cu capacitatea de transfer a unui raspuns imun de la un donant la un receptor.
Lista referintelor bibliografice prezente in cartea Dr William  J. Hennen, care sunt peste 170, sunt o monstra a muncii si al interesului la nivel mondial asupra acestei descoperiri, care in latura sa cea mai pura, continua cu investigatile pentru a obtine o eficacitate mai mare al sistemului imunitar.
Dar acesta este laboratorul companiei 4LifeResearch unde se dezvolta biotehnologia necesara extragerii Factorului de Transfer din colostrul bovin, facandu-l asimilabil pe cale orala si numindu-l Transfer Factor XF. Peste catva timp ii se alatura Factorul de Transfer extras din galbenusul de ou iar produsul final se numeste Transfer Factor E-XF, obtinand un brevet de exclusivitate la nivel mondial in producerea si distributia acestui produs.
A fost in momentul acesta cand am dat de o firma care exista inca, din anul 1997, cu o crestere economica extraordinara care oferea producerea si distribuitia de Transfer Factor in peste 50 de tari in toata lumea si oferindu-l prin intermediul industriei cu cea mai mare perspectiva economica de viitor si cu cea mai justa metoda de distributie numita Network Marketing sau Retele de Distribuitie.
Concluzia mea, dupa ce am aflat ca in timp de 10 ani existau mii de persoane care consumau acest produs cu rezultate atat de pozitive, a fost ca singurul lucru pe care il puteam face era sa ma informez corect si sa incep sa folosesc produsul, ca sa ma conving singur de efectele benefice si total inofensive pe care acest produs promitea.
Ca sa ma informez mai bine am luat ca si referinta cartea Dr. William Hennen, ce o recomand pentru profundarea cunostintelor despre Factorul de Transfer si de ce este in stare sa obtina. Dupa acesta am putut avea acces la studiul realizat de Ministerul de Sanatate si Dezvoltare a Federatiei Ruse, care au reafirmat ca 4LifeResearch oferea un produs probat din punct de vedere stiintific, constatand aceasta in studiile in studiile realizate in propiile lor laboratoare.
In anul 1998, David Lisonbee, fundatorul companiei 4Life Research, a fost premiat de Academia Rusa a Stiintelor pentru investigatia sa asupra Transfer Factor-ului in galbenusul de ou, fiind primul detinator  al acestui premiu ce nu apartine lumii stiintifice, fiind doar un om de afaceri ce promoveaza studiile stiintifice.
Alta informatie de interes care mi-a atras atentia a fost faptul ca produsele 4Life Transfer Factor, sunt prezente in PDR-ul American (Psysicians Desk Reference) ca si garantie de control de eficacitate.
Am vrut sa verific personal produsul, cu o persoana de incredere din familia mea, care suferea de psoriasis eritrodermica. Voi clasifica rezultatele cu trei calificative care au determinat viitoarele mele aplicatii ale produsului, fiecare din ce in ce mai decisiva:
1) Surprinzatoare
2) Extrem de rapizi
3) Incredibili pe lunga durata
Fara scopul de a afirma puterea de vindecare a TransferFactor-ului, interesul meu in aceasta carte este sa reflectez experienta mea traita, si a altor persoane care ar putea sa va ajute ca si model pentru alte cazuri, si fara intentia de a inlocuii orice tratament medical pe car aceste persoane il urmeaza.
In oricare caz, TransferFactor se foloseste ca si complement la (…) si nu ca si inlocuitor de (…)
Ce sunt Factorii de Transfer ?
Aceasta parte o explica foarte bine DR. William Hennen in cartea sa Factor de Transfer- Consolidare Imunitara Naturala, si ma voi limita doar la o baza clara pentru a intelege despre ce este vorba.
Factorul de Transfer este o molecula mesagera imuna produsa de organism, ce transmite semnale de recunoastere intre celulele imune facandu-le mai eficace in functiile lor de aparare corespunzatoare.
Factorul de Transfer se gaseste asimilabil pe cale orala si in mari cantitati in colostrul matern, de aici marea importanta a alaptarii pentru sanatatea sistemului imunitar al noului nascut, pe langa marea contributie a altor nutrienti indispensabili pentru dezvoltare si crestere.
Cea mai surprinzatoare parte din studiile realizate a fost sa descopar ca aceasta molecula este transferibila de la un mamifer la altul. De aceea, 4LifeResearch, in cautarea unei surse de Factori de Transfer abundenta si bogata in informatie imunitara, decide sa o obtina din colostrul bovin. Mai tarziu s-a descoperit prezenta sa si metoda de extragere in galbenusul de ou de gaina. In combinatie cu Transfer Tactor E-XF, avem un produs care isi dovedeste capacitatea de a modula, reechilibra, prin exces sau lipsa, sistemul de aparare a corpului nostru.
Prin urmare definitia cea mai adecvata si corecta a TransferFactor  este cea de imunomodulator.
Trebuie sa se inteleaga si mi-ar placea ca partea aceasta sa fie pe cat mai clara posibil ca TransferFactor NU este un medicament si ca TransferFactor NU vindeca.
TransferFactor este un supliment alimentar, ca si alte alimente, favorizeaza buna functionarea a organismului intr-un sens sau altul, asa cum se intampla cu acizii grasi sau alti nutrienti.
Prin ceea in ce se diferentiaza TransferFactor de restul este ca, in timp ce alimentele cum ar fii laptele, care ajuta pentru a avea oasele puternice, aici ceea ce se consolideaza si se echilibreaza este sistemul imunitar. Importanta acestuia este ca foarte putine patologii sunt independente de sistemul imunitar, prin urmare, majoritatea bolilor pe care le suferim se pot vedea beneficiate de folosirea Transfer Factor intr-un fel sau altul.
Eu recomand folosirea preventiva al Transfer Factor-ului, cu scopul de a mentine un sistem sanatos si rezistent la orice agresiune sau dezechilibru.
Experienta personala pe care am acumula-o in acest timp, impreuna cu experientele altor colegi si persoane ce lucreaza cu Transfer Factor, este ca folosirea acestuia a oferit o calitate de viata mai buna multor persoane, care credeau ca niciodata nu si-ar fii putut rezolva problemele de sanatate.
Acum putem vorbii despre 4 grupe mari de patologii, pe care utilizatorii de Transfer Factor le-au tratat cu succes:
1ª Grupa: Este primul grup de patologii pe care le sufera persoanele care un sistem imunitar deprimat sau hiperactiv. Aici este vorba de toate tipurile de infectii provocate de agresiuni externe precum: virusi, bacterii, parazitii…Este un grup tipic, din pacate, la copii, oameni in varsta si persoane cu stres, alimentatie proasta si excesiva, contaminarea mediului inconjurator si a undelor electromagnetice.
2ª Grupa: Aici avem aceeasi situatie doar ca agresiunea provine din interiorul corpului. Aici este vorba de celulele de crestere, anomalii pe care sistemul imunitar nu este in stare sa le combata cu eficacitate.
Studiile realizate au demonstrat ca dupa administrarea adecvata de Transfer Factor in combinatie cu Transfer Factor E-XF cu extracte de fitonutrienti, s-a reusit ridicarea sistemului de aparare, s-a obtinut cresterea productiei de celule NK (Natural Killers Cells) pana la 437%.
Experienta ne-a demonstrat marele beneficiu al folosirii de Transfer Factor in cazul pacientilor supusi tratamentelor agresive cum este Chimio Terapia sau Radio Terapia. (Despre acest subiect in particular  puteti obtine mai multe informatii in cartea “Cancer, Ce este, Ce il provoaca si cum se trateaza, de Jose Antonio Campoy & Antonio Mauro, Editia MK3).
3ª Grupa: Sistemul poate fii excesiv de reactiv si lasa de-o parte factorii evidenti de origine psiho - emotionala, drept urmare consecinta este o reactie excesiva in fata unui atac inexistent cum este praful, polenul, dezlantuind astfel o reactie alergica si o intoleranta.
4ª Grupa: Si fara a lasa de-o parte hiperactivitatea sistemului imunitar, avem de-a face cu grupul cel mai surprinzator, cel al atacului corpului impotriva propiului corp. Acesta este grupul tuturor boliilor autoimune in care sistemul de aparare isi ataca propiile celule identificandu-le ca si corpuri stranii pentru el.
Necesitatea consumului de Transfer Factor  in aceste momente este evidenta mai ales in lumea in care traim: cu stres, lipsa de nutrienti, contaminatie si radiatii de orice tip.
Sistemul nostru de aparare este atacat in continuu si mentine o activitate constanta in fata multor agresiuni greu de catalogat si prin urmare se supune unui supraefort, ce reduce eficacitatea lui cand intr-adevar  avem nevoie de el.
Acum Transfer Factor ne ajuta la incorporarea noilor informatii, noilor tactici de aparare si a unui raspuns mai bun si mai eficient al sistemului imunitar.
                                                                                                       NANOFactor
Continuand cu studiile stiintifice in laboratoarele 4LifeResearch,  specialistii au decis sa aprofundeze cercetarile in colostrul bovin si au descoperit o nanomolecula in stare sa intervina in functionarea sistemului imunitar.
Dar aceasta nanomolecula nu are functia de inteligenta si nici de forta pentru sistemul de aparare, ci are o propietate ce se adauga, intuitia.
Prin urmare NanoFactor nu face nimic de unul singur, dar in combinatie cu Transfer Factor da, aducand impreuna intuitia, inteligenta si forta. Acest produs nou combinat primeste numele de Tri- Factor.
“Nanofractiunile sunt molecule cu putina greutate ce se afla doar in sistemul imunitar a anumitor mamifere si pasari.Au intuitia naturala si functioneaza ca si o partea dintr-o retea complexa  “de comanda sau de control” al sistemului imunitar.
NanoFactor este brevetul solicitat de 4Life, pentru extractia de nanofractiuni din colostrul bovin.  In concluzie, NanoFactor ajuta sistemul imunitar sa stie cand sa actioneze, cum sa actioneze si cand sa se odihneasca. Chiar daca Factorii de Transfer ca si Nanofractiunile, pot sa furnizeze ajutorul imunitar eficace doar ei insusi, atat inteligenta cat si intuitia sunt necesare pentru o reactie imunitara optima.
4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula, detine toata inteligenta Factorilor de Transfer din 4Life si intuitia Nano Factor-ului, pentru a regla, a creste si a da echilibru in functie de ceea ce are nevoie corpul.”