TRANSFER FACTOR TRI-FACTOR

TRANSFER FACTOR TRI-FACTOR, PRET 45€
4Life Transfer Factor ® Tri-Factor ® Formula ajuta la echilibrarea si sustinerea sistemului imunitar, in functie de ceea ce are nevoie organismul. Proteinele si peptidele care se gasesc in 4Life Transfer Factor sprijina abilitatea sistemului imunitar de a raspunde rapid si eficient. Avand in vedere ca 4Life Transfer Factor este certificat, puteti avea incredere in stiinta si calitatea acestui produs. 
4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula contine ingrediente create de sistemul imunitar pentru sistemului imunitar. Moleculele mesager gasite in acest produs ajuta la educarea celulelor sistemului imunitar si sprijina mai eficient abilitatea lui de a recunoaste, raspunde si de a-si aminti potentiale amenintari la adresa sănatatii.
Este un produs fara precedent, acesta continand formule unice cu factori de transfer a extractului nano-factor. Sustine si corecteaza echilibrul sistemului imunitar in functie de nevoile corpului. Indiferent de ce are nevoie corpul tau, formula Tri-Factor obtine rezultate si creste activitatea celulelor imunitare cu pana la 283%. 
- Sistemul endocrin *;
- Sistemul hematologic *;
- Sistemul Neuromuscular *;
- Sistemul hepato-biliar *;
- Un sistem imunitar mai puternic pentru a lupta impotriva bolilor;
- Sprijina sanatatea tuturor sistemelor corpului tau;
- Anemie (pernicioasa);
- Alergii (astm, rinita, dermatita);
- Influenta aviara;
- Sindromul Guillain Barre;
- Vitiligo;
- Piele;
- Lupus;
- Psoriazis *;
- HIV / SIDA *;
Utilizare: 2 capsule pe zi (preventiv)
             *6-9 capsule pe zi (HIV / SIDA)
Prezentare: Flacon (60 capsule)
Ingrediente: Transfer Factor E-XF (factori de transfer concentrate, derivat din colostru bovin si galbenus de ou). https://youtu.be/AgOVS0z9cDc
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.