NUTRASTART ™ CHOCOLATE

NUTRASTART ™ CHOCOLATE, Pret 36.00 €
Caracteristicile produsului:
NutraStart ™ Chocolate: 960 g (2 lb 1.86 oz).
Sursa de fibre, vitamine și minerale
Ingrediente:
Îndulcitor: fructoză, izolat de proteine din soia, concentrat de proteine din lapte (lapte), ulei: cremă de ulei de soia (ulei de soia, sirop de porumb, cazeinat de sodiu), agent de îngroșare: polidextroză, Maltodextrină, soia ber, avor: ciocolată ¬ avor, stabilizator: carboximetilceluloză de sodiu, fosfat tricalcic, oxid de magneziu, clorură de sodiu, 4Life Transfer Factor ™ (obținut din colostru de bovine și gălbenuș de ou) Acetat, gluconat de zinc, citrat feros, biotină, niacinamidă, gluconat de cupru, D-pantotenat de calciu, acetat de tocoferol d-alfa, clorhidrat de piridoxină, mononitrat de tiamină, colecalciferol, ribofan, acid folic și cianocobalamină.
Indicatii:
Adăugați două (2) bucăți de NutraStart la 8 oz (240 ml) de apă. Se amestecă sau se agită bine până se înmoaie și se bea imediat.
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substituție pentru o dietă variată și echilibrată și pentru un stil de viață sănătos. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.