TRANSFER FACTOR RENUVO

TRANSFER FACTOR RENUVO, PRET 50,00€
4Life Transfer Factor Renuvo ™ este formulat pentru a mentine corpul in echilibru. Fie ca este vorba de exercitii fizice, munca, insomnii, obiceiuri alimentare nesanatoase, stresul cotidian sau expunerea la mediul inconjurator cum ar fi transportul aerian sau poluare, viata este plina de provocari care pot dezechilibra organismul. 4Life Transfer Factor Renuvo ajuta la neutralizarea daunelor fiziologice si a semnelor de imbatranire care vin cu traiul in lumea moderna prin livrarea de componente ce sprijina sistemul imunitar si sistemele specifice corpului cu plante adaptogene vizate. *
In mod normal, inflamatia este un raspuns natural al atacului asupra unei celule. Cu toate acestea, cu un raspuns necorespunzator sau netinut sub control, o inflamarea poate deveni problematica. Imbatranire avansata, ingrasarea, pierderea masei musculare, functia cognitiva si sexuala slaba si altele au fost asociate cu inflamatiile. 4Life Transfer Factor Renuvo este formulat stiintific pentru a ajuta organismul dumneavoastra sa-si revina mai repede din tot ce ar putea sa il dezechilibreze.
Secretul 4Life Transfer Factor Renuvo este reducerea pe cale naturala a raspunsului inflamator cauzat de stresul ocazional in timp ce ajuta la crearea unui mediu mai eficient in care corpul sa se poata adapta cu vigoare acestui stres. Mai exact, 4Life Transfer Factor Renuvo a dovedit  reducerea in mod semnificativ a mediatoriilor proinflamatorii, TNF-alfa si cresterea enzimelor principale ale organismului responsabile pentru a ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi si de a creste capacitatea antioxidanta. *
Cu alte cuvinte, scopul 4Life Transfer Factor Renuvo este de a spori viteza de recuperare naturala a corpului. Acesta activeaza o capacitate imbunatatita a corpului de a se adapta la stres prin abordarea a cinci functii care pot sprijini sau perturba sistemul imunitar fiind zone critice in procesul de imbatranire: creier si starea de spirit, musculatura si energia, sanatatea sexuala si vitalitatea, functia suprarenala si recuperarea precum si mitocondriile si metabolismul.
Utilizare: Doua (2) capsule de doua ori pe zi, pe stomacul gol, cu 240 ml de apa.
Prezentare: Flacon (120 capsule)
Ingrediente: rhaponticum (carthamoides rhaponticum) - rubarba extract de radacina, schizandra (schizandra chinensis) - extract de fructe, gelatina, L-carnitina, ceai verde (camellia sinensis L kuntze) - extract de frunze, ashwagandha (withania somnifera L dunal) - extract de radacina, turmeric (curcuma longa L) - extract de radacina, troscot japonez (polygonum cuspidatum siebold et zucc.) - extract de radacina, colostru, piper negru (piper nigrum L) - extract de fructe, galbenus de ou, si agent antiaglomerant (dioxid de siliciu).
Contine lapte si oua.
Nu depasiti doza zilnica recomandata.
Suplimentele alimentare nu ar trebui sa substituie o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR.
* Aceste declaratii nu au fost evaluate de Food and Drug Administration. 
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.