RITE START

RITE START ™ Unisex Formula, Pret 55.00 €
Caracteristicile produsului:
- NET WT: 90,21 g (30 PACHETE x 3007,16 mg)
- Sursa de vitamine, minerale și acizi grași esențiali
- Produs alimentar cu formula Tri-Factor Formula™
Ingrediente:
Capsulă multiplă: Fosfatul triacic, agentul anti-agitare (celuloză microcristalină), gelatina, oxidul de magneziu, acidul ascorbic, agentul de umplutură (stearat de magneziu), biotina, sulfat feros, beta- caroten, niacinamidă, gluconat de cupru, ), Acetat de d-a-tocoferol, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, mononitrat de tiamină, colecalciferol, riboflavină, cianocobalamină și acid pteroilmonoglutamic.
4LIFE TRANSFER FACTOR ™ PLUS TRI-FACTOR ™ FORMULA CAPSULE: Forma Tri-Factor 4Life (din colostru (lapte) si galbenus de ou), hexazosfat inositol, extract de fasole din soia (Glycine max), stabilizator (gelatina), gluconat de zinc, Cordyceps sinensis , Drojdie de biscuiți, Agaricus blazeii, aloe (Aloe barbadensis), ovăz (extract de semințe Avena sativa, ciupercă maitake (Grifola frondosa), ciupercă Shiitake (Lentinus edodes), agent antiaglomerant (stearat de magneziu) Dioxid).
CAPSUL ANTIOXIDANT: Ceaiul verde (Camellia sinensis), bioflavonoidele de citrice, stabilizatorul (gelatina), acerola (Malpighia glabra), curcumina (Curcuma longa), agentul de umplutură celuloză microcristalină, struguri Vitis vinifera, pinus maritima - agent de colmatare (stearat de magneziu) și agent anti-aglomerant (dioxid de siliciu).
BIOEFA ™ SOFTGEL CAPSULE: ulei de pește, stabilizator (gelatină), ulei din semințe de in (Linum usitatissimum), agent de acoperire (glicerină), ulei de semințe de Borago officinalis, ulei de semințe de șofrănel (Carthamus tinctorius), apă și conservant extrage).
Indicatii:
Luați două pachete zilnic cu 240 ml de apă. Pentru cele mai bune rezultate, luați un pachet dimineața și un pachet seara.
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substituție pentru o dietă variată și echilibrată și pentru un stil de viață sănătos.
A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.
Accesati "Postari mai vechi" (jos/dreapta), pentru a vedea si celelalte produse.